Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Bug Orchestra

<< < (2/17) > >>

Razer:
Nie, granaty widmo to co co innego. Ten granat graficznie nie wpadł do pokoju, ale jednak tam był. Jest to BUG. Granat niemiecki ładnie widać gdy upada, leży na ziemi wszystko ok, tyle że tam GO NIE BYŁO! To tak jak by wybuchło powietrze.

--- Quote ---Ma sporadycznie zdarza się, że pepesza nie ma odrzutu. Bo normalnie gdy strzelam nawet na kucka to ona jakiś ma odrzut a tu nic... Wkurzające to jest bo za łatwo się strzela i nie mam żadnej przyjemności z grania. Głównie zdarza się to w pepeszy ale czasem i MP40 tak ma...
--- End quote ---

Też to miałem. PPSH po prostu jest w miejscu, a ja chodzę i strzelam celnie.

#13 - Super celność - Czasami PPSH, albo MP 40 blokują się w mijescu (tak jak byś je oparł o ziemie) i przez to podczas chodu masz większą celność.

#14 - Nożownik - Nie wiem czy to BUG, ale często mam tak, że przeciwnik leży plackiem na ziemi, ja na niego wbiegam, dźgam go bagnetem, a on nie dostaje jak by był za jakaś tarczą.

Goose:

--- Quote ---#14 - Nożownik - Nie wiem czy to BUG, ale często mam tak, że przeciwnik leży plackiem na ziemi, ja na niego wbiegam, dźgam go bagnetem, a on nie dostaje jak by był za jakaś tarczą.
--- End quote ---

Bo to trzeba byc geniuszem i trzeba kucnac i go zadzgac...

Waffen_dziki:
Ja też dorzucę coś od siebie.

# 15 - Niewidzalne wieżyczki. Często w grze widzę czołgi bez wieżyczek, szczególnie w widoku przez przyrządy celownicze. Utrudnia to moim zdaniem odrobinę wykrycie i celowanie :)

Może nie są to "czyste" bugi ale strasznie denerwujące:

# 16 - Super fizyka. Model zniszczeń od pocisków ppanc - jakoś ostatnio waliłem ze 4 razy z Pz III do T-34 z odległości 20 m (w silnik, bok, między wieżą i koła). Rezultat był taki, że koleś nawet nie zadymił tylko się w końcu odwrócił i załatwił mnie 1 strzałem. Innym razem podobny efekt miałem z Tygrysem i T-34 z odległości 5 m. Z tego co wiem na takich odległościach to z powodzeniem wystarczało działko 37 mm. Poza tym niemieckie 88m były zabójczo skuteczne do 2000 m. W grze moim zdaniem nie oddana jest poprawnie energia kinetyczna pocisku.

AC| AdRain:
waffen nic ciekawego od siebie nie dorzuciłeś..

przeczytaj #6 juz ktos napisał o czołgach -.-
skuteczność pistoletów zastanów się...  to zrobiono specjalenie żeby żadni maruderzni nie kampili na respach dlatego nawet jakbys strzelał do klienta z mg34 to by się mu nic nie stało bo stał w respie..

"Panzer" Meyer:

--- Quote ---Mati :
Nie "weszłeś" tylko "wszedłeś"!

--- End quote ---

W poznańskiej gwarze forma "weszłeś"; "poszłeś" itd. jest poprawna :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version