Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Bug Orchestra

<< < (9/17) > >>

Michail_Fir:
Gdzie byli beta-testerzy przed wypuszczeniem gry? Może gra była dla nich zatrudna i nie testowali :P

_IronMaiden_:
następny bug to bug przeszkadzajacy tym, co lubią grac z widokiem zza pleców (wiem że są tacy, ja też tak czasem lubię :D) chodzi o to że strzelasz do przodu a pociski lecą w tą stronę, w którą ostatnio byłeś zwrócony w widoku z oczu. głupie to trochę ;]

MajesticO:
Ja mam taki ze jak uderze z basha to  jak kolba wruci juz do mnie po uderzeniu, reka przeskakuje przez kolbe

breusz:
a ja 2 dni temu to miałem jazdę. mapka danzig - leżę niemcem przed west bridge obok skrzyń i sobie pykam. co przeładuje to cos mi po nogach wali ale mi nic. pykam dalej.. aż kilku ruskich hura na mnie a mi nadal nic. widze na kanale krzyki cziter itp a co poradzę że mnie dźgają a dla mnie to jak masaż :) a ja jak w kaczki strzelam. gdybym miał granat bym się podminował.. komendy samobójczej nie pamiętałem więc gapiłem w tych 6 czy 7 ruskich co nademną stali :) w końcu po jakiś 2 minutkach któryś skutecznie dźgnął o skończyła się zabawa.. w sumie mogłem nagrać ale jakoś nie przyszło mi to do głowy w tamtym momencie :)

pozdrawiam
andy[pl]

MajesticO:
hehe breusz ja chciałem wtedy ciebie zabic ale nie mogłem no to jakis dziwny był bug

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version