Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Bug Orchestra
_KaszpiR_:
czas wskrzesic martwy topik ;D
taki obrazek nazywa sie samurajem albo ninja ;D
blad grafiki na modelu :)
303_Sid:
Mieliscie takiego BUG'a?
Ostatnio na mapie Arad. Zalogowalismy sie z kolegą, wybraliśmy ruskich, Antitank rifle i wio..
po respawnie, moj kumpel byl w mundurze Axis z automatyczna giwera, i Panzerfaustem. No szczena nam opadla. Kiedy w niego wycelowałem, pokazała się czerwona ikona, czyli że nasz. No wiec w transporter i do wiochy. Dolecielismy, a tam jakis rusek lezy i wali do kumpla, tez go widzial jako niemca. Oczywiscie dostal TK. :) Po respawnie bylo to samo. Az do konca mapy biegał jako fryc po stronie allies :D
Piechor.:
Mogliscie go wykorzystac jako szpiega :dozingoff
303_Sid:
OK, jesli chodzi o zolnierzy w innych mundurach, to na forum RO, doczytalem, ze moze byc to wina mutatora ktory jest na serwerze zainstalowany, a który odpowiada za balansowanie teamow. No byc moze, nie znam sie..
Z innej beczki.
mam tu screena :) na ktorym zaden czolg nie ma wiezyczki. Wiem, ze czasem przez przyrzady celownicze nie widac wiezyczek, ale tu gosciu byl piechociazem i w dodtaku nie bylo wiezyczek na wszystkich czolgach przez cala rozgrywke :D Lag? Bug?
Parametry kompa bdb, ping ok 80ms. Lag? ale chyba nie przez cala gre?
Mati:
Żadna gra nie jest idealna i nigdy takiej nie będzie. Poprostu bug, który pewnie zniknął gdy zmieniła się mapa, albo wszedłeś na server jeszcze raz...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version