Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl
Uwagi zebrane
Haratacz:
Bart, oj tam od razu trwogę:D zwracam uwagę na fakt częstego o nim wspominania, więc pewnie coś się dzieje:D a tak osobiście się tutaj bardzo swobodnie czuję:yes
Odi^PrOfAnUm:
to znaczy, że jest już źle. szatan atakuje jak wścieknięty.:):)
Mati:
Nie naginaj faktów. Nie dostałeś ostrzeżenia z marszu za trzy bluzgi, a dopiero po upomnieniu wszystkich piszących w temacie aby zbastowali z użyciem tychże. Panowie, w całej rozciągłości się z Wami zgadzam - mogłoby się obejść bez ostrzeżeń gdybyście zaprzestali tego o czym pisałem w moim pierwszym poście w tamtym temacie - pretensje możecie mieć tylko i wyłącznie do siebie. Ile mam to jeszcze tłumaczyć?
I jeszcze krótko odnośnie tego, że należałoby brać pod uwagę staż, cechy itp., itd. Słowa pewnej piosenki pasują tutaj w sam raz - "Każdy inny, wszyscy równi". Nie obchodzi mnie czy ktoś jest zarejestrowany na forum miesiąc, rok, a może nawet trzy czy cztery lata. Jeśli oblewa to co pisze moderator ciepłym moczem no to najczęściej kończy się to w taki sposób.
Pobor:
--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :
No właśnie. Mam nadzieje,że będzie miał więcej do powiedzenia niż Pobor:p
--- End quote ---
Będzie,bo to Moderator,a nie Admin,który właściwie nic nie ma do powiedzenia na stronie.
Ja mam pilnować serwerów, a nie strony,która ostatnio służy tylko do wypowiedzi na tematy muzyczne i polityczne.
Panowie,rzucacie się,że dostajecie upomnienia, CZYJA STRONA-TEGO ZASADY, jeżeli wam się nie podoba to wcale nie musicie na nią wchodzić(ten pomysł Barta z tym subforum nie jest wcale taki zły,bo to wstyd,że wszyscy widza dyskusje polityczna czy muzyczną na stronie,która ma służyć graczom i wielbicielom RO )
A i ODI,jak chcesz ze mną o czymś porozmawiać,to bardzo chętnie pojawię się na mumblu,lub tez odpiszę ci na steamie,wtedy może wyjasnimy sobie parę spraw.
Hiacenty:
taaa jak wpadliśmy kiedyś na mumbla to mało kto miał do powiedzenia ale na serwerze język chodzi każdym. W pisaniu każdy mądry jest. Ale jak dojdzie coś do czego to milczą.. :love
Na mumbla mozna wbijac bo ostatnio usłyszałem że nie ? Bo moja osoba komuś przeszkadzała.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version