Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl
Odnośnie ostrzeżenia
Pobor:
Będę zachowywał obiektywizm, po prostu będę bardziej się przykładał do pracy niż zwykle(nie będę przymykał oka ,na twoje częste bluzgi na serwie).
@Hiacenty: Tam mam zajebisty problem,ciekawe co ty byś powiedział jakby ktoś ci przekręcał nick na Chujcenty (co paru ludzi notabene notorycznie robi).
IgraSov:
--- Quote ---Hiacenty :
O nareszcie cziterów zbanowaliście bo jak pamiętam jak się kłóciłem żeby ich zbanować na forum to niestety się nie zgodziliście8) + dla was
--- End quote ---
O nareszcie pojawił się temat czitów bo Hiacek nie miał już o czym pisać... :wink
Hiacenty:
--- Quote ---jakby ktoś ci przekręcał nick na Chujcenty
--- End quote ---
Miałbym wyrąbane na kolesia bo wiem ze admin by coś z tym zrobił nie?
@Dokładnie Igrasof
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote ---Będę zachowywał obiektywizm, po prostu będę bardziej się przykładał do pracy niż zwykle(nie będę przymykał oka ,na twoje częste bluzgi na serwie).
--- End quote ---
Jak to ma ci poprawić humor i poczujesz się dowartościowany to dlaczego nie. Cieszy mnie zapał z jakim oddajesz się do pełnienia posług, jako admin, nic nie znaczącej gry :satisfied A ja na tym serwie nie bluzgam z byle powodu; jeśli ktoś na Italy włazi na dachy budynków - co jest bugiem na mapie i rzuca na spawna nejdy to można się zirytować.
A 2 to miałem dobrą bekę z 13th i tego co wypisywali na serwie i mówili na voipie.
Pobor:
To 2 cie usprawiedliwia :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version