Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Eksperymentalny serwer Ost
Martin:
Podoba mi się pomysł Barta, ale bardziej podoba mi się "update" Henia :yes Jako "spóźnialski" - grywam w RO, kiedy tylko czas pozwala. Jeśli mogę coś zasugerować, to ...bardzo podoba mi się rozwiązanie, które jest na serwerze TORO (możliwość głosowania na mapę w trybie punktowym, bo tryb przewagi jest idiotyczny. Dzieciaki natrzepią fragów a potem głosują na mapę, na której nikt nie gra). Oczywiście po 5-6 głosowaniach- wszystkie mapy ponownie do wyboru.
A Krivoirog... Faktycznie, nie powinno tej mapy być.
Graf:
Ja też uważam że Heniu ma rację.
Pozdrawiam
BartBear_[PL]:
To jest OSTATNI moment, żeby pograć w dobre customy, niektóre z nich powstawały tuż po premierze gry i okazuje się że większość graczy nawet na oczy ich nie widziała, a podchodząc do tematu custom=fuj wcale się nie dziwię że tak jest ;>
Dajcie szansę starszym produkcjom, bo na oklepanych standardach lub nowych badziewnych mapach możecie zagrać gdziekolwiek indziej.
I tak gracie na WildBunchach różnego typu na co dzień, a ten serwer jest dedykowany FightNightom, gdzie ludzie z chęcią próbują czegoś nowego dla nich.
Jest tylko ten nieszczęsny redirect, tzn. DNSy niektóre go "nie widzą", dlatego w pierwszym poście link do tego jak to naprawić, no ale bez odrobiny dobrej woli to i tak nie zajedziemy daleko, a krytykować to każdy (a szczególnie POLACY) potrafią perfekcyjnie, za taką postawę serdecznie (któryś raz z kolei) dziękujemy.
Haratacz:
KrivoiRog jest dobry, można z daleka postrzelać:yes
Hiacenty:
bdj ci nie wystarczy?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version