Różności > Śmietnik
[PL] Raginis Serwery Publiczne (podzielony)
lord_pl:
--- Quote ---grzech.pl :
Panie Lord czemuś się dziwisz? Moje zdanie przeciwko Twojemu. Jak widać takie gówno łatwo rzucać na forum, prawda chłopcze?
--- End quote ---
Sprytne , sprytne , nie ma to jak odwrócić kota ogonem :dozingoff ale ja tam swoje wiem .
--- Quote ---grzech.pl : Mianowicie trochę mnie irytuje (wkurwia?), że jakiś gnojek o komuszych zapędach obraża członków (sorry guys ;P) jednego z najbardziej zasłużonych klanów sceny RO - tutaj wyjaśnię, że chodzi mi o tzw. starą ekipę enclave, przed przystąpieniem mnie i reszty bse.
--- End quote ---
Nie no wiadomo są równi i równiejsi , jednemu można wygarnąć drugiemu nie , wiadome. :dozingoff . Grzech jak nie wiesz jakie mam zapędy to lepiej zamknij mordę ...:yes
Apos:
--- Quote ---lord_pl :
(...) lepiej zamknij mordę ...:yes
--- End quote ---
Forum to miejsce publiczne i każdego obowiązuje kultura osobista. Można prosić moderatora o upomnienie tego użytkownika?
kazmirzk:
&feature=related
Aposie lubię Ciebie i grzesia, ale uważam, że w tym momencie zachowujesz sie trochę stronniczo.. Nie dostrzegasz, ze grzech również wyszedł z "rzucaniem gównem", "wkurwianiem?" oraz epitetami typu gnojek. A zwroty te nie są uważane za zbyt kulturalne.. W kazdym razie na tym forum padaly juz ciezsze wyzwiska, za ktore ostrzezenia nie padaly..
lord_pl:
Apos powiedz to najpierw swojemu koledze :dozingoff
Apos:
Grzech został poinformowany poprzez mumble'a.
@kazmirzk, na starym dobrym forum bf'a za takie pyskówki kończyło się z zawieszeniem konta albo innymi karami. Też się dziwie czemu tutaj pozwala się na wszystko.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version