Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > Pojazdy
Czołgi w HoS, temat ogólny
BartoszN.:
Dali by Panzer III ausf. M :-\
Ryszka:
Albo X winga
Myśliwiec Incom T-65, popularnie zwany X-wingiem, to jeden z najczęściej pojawiających się typów statków kosmicznych świata Gwiezdnych wojen. Został zaprojektowany przed Bitwą o Yavin w zakładach Incom na bazie republikańskich myśliwców typu Z-95. Ponieważ pracownicy zespołu projektowo-konstrukcyjnego przeszli na stronę Rebelii, to ona uzyskała projekty pojazdu i rozpoczęła jego produkcję. X-wingi są uzbrojone w cztery działka laserowe umieszczone na końcach rozkładanych skrzydeł, oraz dwie wyrzutnie torped protonowych, mogące pomieścić w sumie 6 takich pocisków. Standardowo pilotowi pomaga w nawigacji droid astromechaniczny (najczęściej stosowane typy to Industrial Automaton R2 i R4), który może też przeprowadzać w czasie lotu pomniejsze naprawy.
ufo_has_landed_!:
Pytałem ostatnio Szedera gdzie te ich pojazdy, powiedział, że pojazdów mają już kilka gotowych ale od miesięcy walczą z bugami i nie mogą sobie z tym poradzić. Nie potrafił powiedzieć kiedy coś będzie dostępne w grze. TWI nie specjalnie garnie się do pomocy ze względu na wspominane już nowe projekty także myślę, że Xwing to dobry pomysł.
morticore:
Zamiast X Winga macie nowe screeny z Universal Carrierem. Ale to tylko zdjęcia, nie wiadomo jak to działa od strony praktycznej na ten moment...
ufo_has_landed_!:
dzięki za publikację screenów, mnie się już nie chce.. jedna ważna informacja - z pojazdów (o ile w ogóle kiedykolwiek wyjadą na pole bitwy) będzie się wysiadało jak w RO1 tj nie będzie żadnej animacji wejścia/wyjścia z pojazdu. Dotyczy to tak samo transporterów, czołgów (powstaje odpowiedni mod do istniejących już dwóch) i innych pojazdów opancerzonych lub nie. Kiedy ? na to pytanie wszyscy odpowiadają tak samo - jak będzie gotowe
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version