Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > Pojazdy

Czołgi w HoS, temat ogólny

<< < (9/20) > >>

morticore:
Chłopaki z Project Mobility pracują (jak wynika ze screena nie dawno zaczęli) nad Sdkfz 251 (prawdopodobnie w kilku wariantach :D ).

Tylko co z Sdkfz robionym przez Tripwire? Rzekomo zrobionym, ale intensywnie zbugowanym...

ufo_has_landed_!:

--- Quote from: morticore on 17 November 2012, 21:49:33 ---(jak wynika ze screena nie dawno zaczęli)

--- End quote ---

no nie koniecznie. jeśli ma już wnętrze to trochę się narobili :) poza tym pamiętaj, że robią jeszcze KW1 i sdkfz222 (na finiszu). także jak na amatorów robią więcej niż TWI :)

--- Quote from: morticore on 17 November 2012, 21:49:33 ---(prawdopodobnie w kilku wariantach :D ).

--- End quote ---

Blitzkreig Bob, głowa zespołu, potwierdził, że pojazd będzie dostępny w kilku wersjach-dzięki temu park maszynowy RO2 bardzo łatwo będzie można uzupełnić o sprzęt zróżnicowany pod względem możliwości

A co do 251 robionej przez TWI - wygląda na to, że się w tej materii poddali... przynajmniej do czasu wypuszczenia RSa.

agrypa0000:
Uff a ja już myślałem, że wszystko zdechło.

morticore:
7,5 cm Pak 40 WIP
[ Invalid YouTube link ]
Chłopaki z Project Mobility jednak idą w jakość

ufo_has_landed_!:
Mam prośbę. Greenhorn który robi czołgi dla RSa i jest w trakcie prac nad Pz38T potrzebuje jeszcze dokumentacji wnętrza tego pojazdu aby go dokończyć. Wysłałem mu już wszystkie monografie tego czołgu wydane przez Militaria, to jednak za mało ze względu na pewne sprzeczności w dokumentacji. W związku z tym jeśli ktoś z Was ma jakieś zdjęcia archiwalne czy współczesne, rysunki techniczne, lub zna kogoś kto mieszka bądź wybiera się do Pragi i mógłby odwiedzić tamtejsze muzeum techniki, proszę o kontakt ze mną, a ja przekażę to gdzie trzeba.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version