Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > Pojazdy

Czołgi w HoS, temat ogólny

<< < (7/20) > >>

ufo_has_landed_!:
Wyczytałem na forum TWI, ze Szeder - gość który zrobił czolgi do węgierskiego moda ro1 i który pracował jak się okazało nad kilkoma (ile?) pojazdami pancernymi dla Rosjan do Ro2, został zwerbowany do pracy przy Rising Storm, co oznacza jak na razie dwie rzeczy:
- w ciągu najbliższego roku brak nowych pojazdów do ro2 poza tymi które dorobi TWI
- czołgi w RS, może nawet więcej niż w RO2

ShariK PL:
No no czołgi zrobią, ale będą ozdobą na mapie.

ufo_has_landed_!:
ctrl c ctrl v  FT 17 z ro1 :P

Ein-Volk:

--- Quote ---Czołg miał być pośród piechoty postrzegany jako siejący ogniem na lewo i prawo stalowy diabeł. I tak według mnie jest. Kiedyś w RO1 czołgi nie robiły na mnie większego wrażenia, kiedy grałem jako piechota.
--- End quote ---
Niby tak, szkoda, że osiągnęli to dając do czołgu godlike aim boty.

ufo_has_landed_!:
Fakt celność była przesadzona. Pojedynczą kulką bot trafiał w głowę, a akurat czytam wspomnienia czołgistów z t34 i mówią wszyscy oni, że DP radiotelegrafisty to służył raczej do straszenia bo celować to się tym za bardzo nie dało - co akurat w grze w miarę wiernie oddano. Mimo to bot potrafi one shoot one head shoot. Wyłączenie botów z mg czy działa tak jak to ma miejsce w tej chwili też jest bez sensu, bo w tym momencie czołg już nie jest tak groźny jak był naprawdę..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version