Żołnierze > Wyjazd na poligon
Friendly Match z Węgrami
kazmirzk:
@Coval: Mapa, ktora proponowalem to KrasnyiBor, ale FestungKurland tez jest moim zdaniem swietna propozycja na mecz 20 vs 20.
Jesli do tego czasu podlacza mi internet z checia sie pojawie.
`lay-Z:
--- Quote ---kazmirzk :
@Coval: Mapa, ktora proponowalem to KrasnyiBor, ale FestungKurland tez jest moim zdaniem swietna propozycja na mecz 20 vs 20.
--- End quote ---
No, obie mapki są podobne, stąd moja pomyłka w nazwenictwie. FestungKurland grałem w Fall Barbarossa, i zgadzam się, że jest fajna, KrasnyiBor nie grałem, ale wydaje mi sie fajna po screenach które dałeś... Także po sprostowaniu ja proponuje KrasnyiBor :wink
Radzisław:
--- Quote ---`lay-Z :
--- Quote ---kazmirzk :
--- End quote ---
No, obie mapki są podobne, stąd moja pomyłka w nazwenictwie. FestungKurland grałem w Fall Barbarossa, i zgadzam się, że jest fajna, KrasnyiBor nie grałem, ale wydaje mi sie fajna po screenach które dałeś... Także po sprostowaniu ja proponuje KrasnyiBor :wink
--- End quote ---
Dobry wybór.Pozdr.
IgraSov:
Mam nadzieję, że meczyk z Bratankami odbędzie się w trochę milszej atmosferze niż poprzedni pojedynek z Niemcami.
Jeżeli wszystko pójdzie dobrze to jeszcze jakoś we wrześniu zagramy friendlymecza z bracmi Moskalami.
Co do pytań na temat kolejnej rundy z Niemcami - temat zamknięty!
Rozumny(PL):
Z Węgrami to ma odbyć się mecz jak z Niemcami, czy przyjacielskie spotkanie? Znaczy w każdej drużynie osoby jednej (oficjalnie) narodowości, czy węgiersko-polskie?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version