Żołnierze > Wyjazd na poligon

Mecz z Niemcami

<< < (17/21) > >>

Stilus_PL:
Proponuje Maslovka CK, piechota ma tam co robić.

Pasterz:
Berezina jest dobra i ciekawa, chętnie bym zagrał jbc.

lord_pl:
Może patriotycznie  weźmy Warszawe :))) Mapa ani wielka ani mała nie jest wiedz w 20 vs 20 można by zagrać. Ogledow i Zhito też ciekawe mapy mogły by być .

Nek0l:
Zhito jest niegrywalne powyżej 16 vs 16 , Niemców można praktycznie zamknąć na pierwszej fladze i trzymać przez całą mapę. Jeśli o mnie chodzi to Berezina jest gites (choć mapa jest strasznie wielka)

Radzisław:

--- Quote ---Nek0l :
Zhito jest niegrywalne powyżej 16 vs 16 , Niemców można praktycznie zamknąć na pierwszej fladze i trzymać przez całą mapę. Jeśli o mnie chodzi to Berezina jest gites (choć mapa jest strasznie wielka)

--- End quote ---

Nie wiem w jakie gry grasz jeśli dla ciebie Berezina jest WIELKAAA.To jedna z niewielu standardowych map, gdzie teren przedstawiony jest b.realistycznie.Można już troszeczkę pokombinować ,nic na pałę.Typowy front wschodni mapa godna polecenia.Apropo wcześniej przedstawiłem swoją wizję(tak to nazwę) ustawień serwera.Coś orginalnego i poważnego.Jednak za dużo ludzi mieli RO w klanach i wychodzi z różnym nastawianiem ,co widać w tym wątku.Pozdrawiam

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version