Żołnierze > Wyjazd na poligon
Mecz z Niemcami
propagandaminister:
Und hier werden nur Loblieder über Deutsche und Österreicher gesungen?
http://pzdf-clan.de/plus153/viewtopic.php?p=36826#36826
Rozumny(PL):
A można prosić o tłumaczenie, w końcu jesteśmy na polskim forum, a na niemieckim nie widziałem by ktoś prowadził dyskusje po polsku :/.
IgraSov:
www.translate.google.pl :satisfied
Oberschlesien Soldat:
Translatorem google jest ciężko przetłumaczyć cokolwiek.Tu mała próbka:
Wtedy wiemy, że jak "kocha" się do nich duchowo opuszczony i nadal nie strawione, aby następnie dostać lanie w tyłek dwa tygodnie. Teraz wielkie szczęki, ale nie po przez ass wczoraj w spodnie w drugiej rundzie będzie, a wręcz żenujące dla polskich bohaterów zostały "gdybyśmy nie korzystali z nich 75 min murarzy bardzo ostatnio i nie tylko zęby, w drugim Ostatnie Cap miałaby już wiedział dokładnie, dlaczego nie chcą Half Smile. Znalazłem i znajdź więcej niż żałosny, zwłaszcza w związku ze stanowiskiem puszyć się bez słów ... (fragment ze strony szkopskiego klanu zacytowany przez BartBeara przetłumaczony przez w/w translator)
Mało zrozumiałe prawda?:yes
I przyłączam się do prośby pisania po polsku,bo skoro to polskie forum to albo piszmy po polsku albo wcale.:satisfied
Rozumny(PL):
IgraSof takie podejścia do tej sprawy po tobie się nie spodziewałem. Niedługo założysz jeszcze z Bartem temat albo dział "Nur fur Deutsche" :/.
Apeluje żeby ewentualni zagraniczni użytkownicy pisali w języku angielskim, gdyby nie znali polskiego.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version