Ogólnie o grze Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad - Bohaterowie Stalingradu > In Country: Vietnam

In Country: Vietnam - Hughes OH-6 Cayuse

<< < (2/7) > >>

Radzisław:

--- Quote from: csMKJP on 19 December 2011, 22:53:48 ---Pierwszym ich projektem był Mare Nostrum wiec zapowiada się nieźle.

--- End quote ---

Którego nie dokończyli...

anonim.pl:
Bo konkurencja ich wykosiła, teraz to oni wykoszą reszte bo Wietnam obok Normandii to najbardziej popularny temat.

Radzisław:

--- Quote from: anonim.pl on 22 December 2011, 12:42:46 ---Bo konkurencja ich wykosiła, teraz to oni wykoszą reszte bo Wietnam obok Normandii to najbardziej popularny temat.

--- End quote ---

To oni dostawali za to jakiś hajs?? Nic o tym nie wiem , ja zawsze myślałem że mody robi się czysto hobbystycznie i nie ma żadnych konkurencji w tym temacie, tylko czysta frajda z tworzonej pracy. Tylko jeśli moda kończy się w połowie , to się nie dziwie że ludziom sie szybko przeżarł. Miał być front włoski,  amerykanie też mieli być. Więc o co chodzi...

anonim.pl:
Nie mówiłem nic o kasie. Wśród darmowych modów też jest konkurencja. Wątpię by po ośmiogodzinnej pracy komuś chciało się dodatkowo kilka godzin spędzić na pracy przy modzie w który tylko kilka osób gra gdy w tym samym czasie w Darkest Hour są zapchane graczami serwery. W RO2 będzie tak samo, dużo modów wyjdzie ale tylko jeden może dwa się wybiją a reszta upadnie. Myślę że Wietnam odniesie sukces właśnie dzięki konfliktowi który pokazuje.
Największą nagrodą dla modera są zatłoczone serwery w jego modzie, jak nikt w jego dzieło nie gra to po co tracić czas na udoskonalanie.

ufo_has_landed_!:
Nie wiem czy w przypadku któregokolwiek moda ba nawet w przypadku ro1 można powiedzieć, że jest skończony. Bo czym według Ciebie jest skończona gra tego typu? ro1 przez cały okres swego istnienia była rozbudowywana o nowy sprzęt czy mapy i ciągle ma jakieś błędy, czy to oznacza że nigdy nie została skończona ? nie wiem... według mnie te gry nigdy nie będą jako tako skończone (ro1 i 2).
to samo tyczy się modów. Żaden z nich nie jest skończony jako tako, a najdalej do skończenia wg mnie ma właśnie DH który jest potężny ale jednocześnie mocno zbugowany.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version