Linia frontu > Serwery Red Orchestra
[PL] Raginis Serwery Publiczne
Haratacz:
przyjemnie się zaczyna robić....:((
kazmirzk:
Normalnie bym w obronie rag nie wystapil, bo wiem ze szczecin banuje dla zabawy. Ale z 2 dni temu kilku panow z enclave weszlol na publika gdzie gralo sporo raginisow, 1 z nich zmienil sobie nick na [SB]denaturat (czy jakos tak) i na chacie zaczal wypytywac rag czy chcieliby zagrac mecz, argumentujac to tym, ze sa nowym klanem i slyszeli ze rag sa tak beznadziejni ze z latwoscia ich pocisna (cos w ten desen). Tak wiec nekolu, porozmawiaj ze swoimi kolegami, bo tym razem to oni zaczeli waśń, skoro pozniej jestescie dotknieci przez nałożone na was bany. Nawet jesli robil to tylko jeden z was, reszta grajaca na serwerze jakos nie interweniowala, w momencie gdy nasmiewal sie on a raginisow.
Hiacenty:
nekol ja też dostałem bana i nie płacze, niech sobie grają na tym danzigu i stalinie. Tylko szkoda mi takich ludzi że mają obsesje na punkcie cziterastwa.
Najlepszy hax to chyba 'strzelanie z kolby'
`lay-Z:
--- Quote ---Hiacenty :
nekol ja też dostałem bana i nie płacze, niech sobie grają na tym danzigu i stalinie. Tylko szkoda mi takich ludzi że mają obsesje na punkcie cziterastwa.
Najlepszy hax to chyba 'strzelanie z kolby'
--- End quote ---
i bicie z lufy 8)
IgraSov:
--- Ten temat został podzielony, ten kto chce się kłócić to serdecznie zapraszam tutaj ---
IgraSov był nader łaskawy że przeniósł resztę do "off-topic" dla mnie miejsce przeniesionego fragmentu "dyskusji" jest w śmietniku...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version