Linia frontu > Serwery Red Orchestra

[PL] Raginis Serwery Publiczne

<< < (6/16) > >>

kazmirzk:

--- Quote ---lord_pl :
 Raginisy wystawią  drugi serwer o którym już pisałem i będzie tam basovka i Kreigstad. Innych map nie będzie zbyt wiele bo o ile mnie pamięć nie myli to chyba 6 , wiedz może tez  znajdziesz coś dla siebie z pośród reszty.

--- End quote ---

chodzilo mi raczej o jakis normalny serwer, gdzie wchodzac nie bede musial co drugi strzal intencjonalnie pudlowac by nie posadzono mnie o "czity". Moja wypowiedz byla skierowana w strone Stilusa, gdyz stawianie przez niego kolejnego serwera z danzigiem mija sie z celem.

Lord, zdjemij Hiackowi bana bo chlopak powoli wpedza sie w chorobe sieroca. Juz sie zamknal w sobie i slowa wykrztusic nie moze ;)

Odi^PrOfAnUm:

--- Quote ---Poza tym nie znosze Danzigu, jak dla mnie jest to jedna z gorszych map
--- End quote ---
:no

--- Quote ---zbanowani polscy gracze to Hiacenty, Sojuz , Wodzu
--- End quote ---
:yes

--- Quote ---Nie moznaby tak otworzyc serwera basovka 24/7 lub Kreigstad 24/7  ?
--- End quote ---
Lepiej otworzyć polski serwer z odessa, danzigiem, zitho i basovka - tylko i wylacznie.

lord_pl:
Odi cierpisz na bezsenność ?? xD  Co do Hiacentego to niech PW przeczyta :)

Wawer:

--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :

--- Quote ---Nie moznaby tak otworzyc serwera basovka 24/7 lub Kreigstad 24/7  ?
--- End quote ---
Lepiej otworzyć polski serwer z odessa, danzigiem, zitho i basovka - tylko i wylacznie.

--- End quote ---

Profik, jak chcecie mogę Wam taki serwer udostępnić tylko jacyś admini się muszą znaleźć -  serwer enclave stoi i się kurzy.  Niech się Sojuz albo Hiac odezwą do mnie to pomyślimy. Może nawet czasem pyknę z Wami bo już mi się wszystko ponudziło.

Odi^PrOfAnUm:

--- Quote ---lord_pl :
Odi cierpisz na bezsenność ?? xD  Co do Hiacentego to niech PW przeczyta :)

--- End quote ---
Akurat szedłem spać ;D
No fajnie by było. Ewentualnie wrzucić do tego zestawu map battle in house na przynęte, by wabiła ludzi :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version