Linia frontu > Serwery Red Orchestra
[PL] Raginis Serwery Publiczne
kazmirzk:
--- Quote ---lord_pl :
Raginisy wystawią drugi serwer o którym już pisałem i będzie tam basovka i Kreigstad. Innych map nie będzie zbyt wiele bo o ile mnie pamięć nie myli to chyba 6 , wiedz może tez znajdziesz coś dla siebie z pośród reszty.
--- End quote ---
chodzilo mi raczej o jakis normalny serwer, gdzie wchodzac nie bede musial co drugi strzal intencjonalnie pudlowac by nie posadzono mnie o "czity". Moja wypowiedz byla skierowana w strone Stilusa, gdyz stawianie przez niego kolejnego serwera z danzigiem mija sie z celem.
Lord, zdjemij Hiackowi bana bo chlopak powoli wpedza sie w chorobe sieroca. Juz sie zamknal w sobie i slowa wykrztusic nie moze ;)
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote ---Poza tym nie znosze Danzigu, jak dla mnie jest to jedna z gorszych map
--- End quote ---
:no
--- Quote ---zbanowani polscy gracze to Hiacenty, Sojuz , Wodzu
--- End quote ---
:yes
--- Quote ---Nie moznaby tak otworzyc serwera basovka 24/7 lub Kreigstad 24/7 ?
--- End quote ---
Lepiej otworzyć polski serwer z odessa, danzigiem, zitho i basovka - tylko i wylacznie.
lord_pl:
Odi cierpisz na bezsenność ?? xD Co do Hiacentego to niech PW przeczyta :)
Wawer:
--- Quote ---Odi^PrOfAnUm :
--- Quote ---Nie moznaby tak otworzyc serwera basovka 24/7 lub Kreigstad 24/7 ?
--- End quote ---
Lepiej otworzyć polski serwer z odessa, danzigiem, zitho i basovka - tylko i wylacznie.
--- End quote ---
Profik, jak chcecie mogę Wam taki serwer udostępnić tylko jacyś admini się muszą znaleźć - serwer enclave stoi i się kurzy. Niech się Sojuz albo Hiac odezwą do mnie to pomyślimy. Może nawet czasem pyknę z Wami bo już mi się wszystko ponudziło.
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote ---lord_pl :
Odi cierpisz na bezsenność ?? xD Co do Hiacentego to niech PW przeczyta :)
--- End quote ---
Akurat szedłem spać ;D
No fajnie by było. Ewentualnie wrzucić do tego zestawu map battle in house na przynęte, by wabiła ludzi :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version