Linia frontu > Serwery Red Orchestra

[PL] Raginis Serwery Publiczne

<< < (4/16) > >>

BartBear_[PL]:
No fakt lay był cicho i się jakoś szczególnie nie wyróżniał na moje jedno oko (bo drugie na celowniku MG cały czas) :D

Odi^PrOfAnUm:
Zlikwiduj wszystkie bany Szczecina bo 90%  są przesadzone. Ja w sumie uzbierałem 3 bany ( wszystkie od szczecina ) :
1. dostałem po 10 min gry , potem mnie odbanowałeś.
2. po  1 ugranej mapie dostałem kolejnego bana i do teraz go mam.
3. dostałem bana na koncie brata,
Oczywiście wszystkie 3 za czity. Takie rzeczy to już przegięcie. Jeśli serwer ma się promować to nie wykopujcie każdego "podejrzanego"....

kazmirzk:

--- Quote ---`lay-Z :
za co ?

--- End quote ---

a to musi być jakiś powod dla ktorego szczecin bana wlepia ?

O zdjecie bana nie apeluje, bo i tak nie mam zamiaru tam goscic. Poza tym nie znosze Danzigu, jak dla mnie jest to jedna z gorszych map. Nie moznaby tak otworzyc serwera basovka 24/7 lub Kreigstad 24/7 :D ?

lord_pl:
Ja pier**** no wstyd mi i tyle panowie. Coval wiem , że szczecin chciał Ci bana wlepić lecz mówiłem mu , że ma tego nie robić ;/ Dopóki byłem na serwerze to grałeś i nic nie mówił na twój temat. Pewnie wlepił Ci bana zaraz po tym jak wyszedłem. No nie mogę też ściągać banów za jego plecami. Na pewno zostanie zdjęty ban z konta Barta. Profik z tego co mi wiadomo szczecin o dziwo Cie szanuje jako gracza i twój skill ,  może grałeś pod fejkiem ?? Jeśli tak to sprawa raczej szybko się rozwiąże i zdejmiemy Ci bana . Kazmirzk  Raginisy wystawią  drugi serwer o którym już pisałem i będzie tam basovka i Kreigstad. Innych map nie będzie zbyt wiele bo o ile mnie pamięć nie myli to chyba 6 , wiedz może tez  znajdziesz coś dla siebie z pośród reszty.

Dobra to na razie mamy do odbanowania :
-Pasterza
-Covala
-Odiego
-Odi / Bart

Wieczorem napisz co udało się zrobić .

Odi i Bart z tego co widzę nie mają bana. Prawdopodobnie to była tylko sesja wiedz zapraszam panów wieczorem do gry .

Hiacenty:

--- Quote ---lord_pl :
Raginisy wystawią  drugi serwer o którym już pisałem i będzie tam basovka

--- End quote ---

coś dla mnie:p

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version