Linia frontu > [PL] RedOrchestra.PL RO:TDM & Fun Maps
Willies R ID: 46583774
lord_pl:
Dajcie adminke SZCZECINOWI to będziecie mieli porządek na serwie ;)
kazmirzk:
--- Quote ---BartBear_[PL] :
Bo jak wiesz okres ten definiuje bano-dawca, czyli w tym wypadku kazmirzk, który jeszcze może zmienić decyzję, bo na razie 2 weeks here will be :p
--- End quote ---
Te 2 tygodnie to taka standardowa długość kary, szczerze mówiąc nie interesuje mnie ile bedzie pauzowal. Jesli chcecie mozecie zmienic na perm..
Radzisław:
Możliwe że to głupi amerykański dzieciak.Jednak obraża ciebie,mnie i ogółem wszystkich polaków.Jeszcze się zastanawiasz???
Ps.Wydaje mi się że nawet (w sumie jestem pewien) że na zagranicznym serwerze.Dostał by dobrego kicka za takie określenia.
kazmirzk:
Na zagranicznych serwerach rzadko gdzie webadmin wogole "opiekuje sie" grą. Dla mnie nie wazne czy obraza Polakow, Niemcow, Holendrow czy jakikolwiek inny narod. Rasizm jest tym co tepie najbardziej (patrz 90% banow ktore dawalem). W wiekszosci przepadkow "utarlo sie" przyznawanie 2 tygodni odpoczynku. Nie zastanawiam się, dostał bana natychmiastowo. Dlugosc kary mozecie zmienic, skoro ogół polskiej RO komuny tak chce.
IgraSov:
Ja jeden stoję za Tobą Kaziu:)
Po co w ogóle ta dyskusja? Poinformował o banie, wyznaczył długość kary i podał powód oraz screena więc dyskusja jest zbędna.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version