Linia frontu > [PL] RedOrchestra.PL RO:TDM & Fun Maps
Michael 52763071
5 ® î Ð A ¥:
--- Quote ---pobor :
Polako,pytam z czystej ciekawości czy ty ciągle siedzisz i w konsoli sprawdzasz kto co pisał?
Bo widzę,że w ostatnich paru tematach ciągle masz screeny i coś do powiedzenia, nie żebym coś miał przeciwko temu.
Normalnie zacznę się bać gdy zobaczę ze jesteś na serwerze.:)
--- End quote ---
Nie mam czasu na ciągłe siedzenie w consoli, przecież mam swoje życie prywatne.:wink. Screeny i Demka gromadzę gdy ktoś przekracza granice. Wyzywając i niszcząc przyjemność z grania. Pobor nie ma się czego (kogo) bać. Jestem zwykłym userem takim jak ty, który chce grać z normalną społecznością.
Pozdrawiam.
--- Quote ---BartBear_[PL] :
Ten synek mnie wku...a czy to w grze czy na Steamie gdzie mu dałem "ignoruj" ale nie zrozumiał i przez jakieś czaty próbuje się do mnie dostać:O_o
--- End quote ---
Podobnie do mnie uderzał. Myślę że nie jesteś sam. (Może podrywa Polaków:wink) Na początku spamował w grze, później steama...
Haratacz:
Ten cały Michael to szczególna łajza, nieraz spotkałem się z nim na serwie i zawsze miał coś do innych graczy typu "fuck you" itp, itd. zresztą sami widzicie.
POLAKO bardzo dobrze robisz, trzeba polować i tępić chamstwo. Pozdrawiam.
5 ® î Ð A ¥:
--- Quote ---Haratacz :
POLAKO bardzo dobrze robisz, trzeba polować i tępić chamstwo. Pozdrawiam.
--- End quote ---
Polujmy wszyscy razem na złych "wilków". Będzie nam się lepiej grało w dalekiej przyszłośći...
Haratacz, pozdrawiam
Pobor:
A ja myślałem,że tylko mnie Michael męczy na steamie. A tu się okazuje,że nie tylko. Współczuje wam,a jemu proponowałbym np. miesięcznego bana,bo to co on robi to już przecież recydywa jest.
kazmirzk:
Mnie tez kiedys probowal dodac na steamie. na szczescie jest opcja "ignore"
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version