Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
Dziki_Koziol:
I świetnie, ze nie przeklinamy, bo za jakie grzechy mam słuchać wyzwisk tylko dlatego że komus nie poszło... To jak z paleniem papierosów, jednym nie przeszkadza, drugim szkodzi. Ważne żeby dostosować się do zasad, których wszyscy przestrzegają, a to nie jest nic trudnego jeśli chce się normalnie funkcjonować - i w realu i w necie.
P.S. Grałem wczoraj na zagranicznym serwerze, na którym dopuszczone było przeklinanie (bez podtekstów rasowych, ciekawe rozwiązanie :) )
Pozdrawiam.
Skucha:
hehehe zagrajcie w Lineage 2 taki MMO podobny do WOWa "flaming" spotkacie na kazdym kroku :), pamietam stare czasy jak gralem w L2 z ekipa z CODa 2 exin(inferno), marlo, crx, smirnoff (moze kojazycie z coda) i jeszcze paru ziomkow to niedosc ze bluzgi lecialy na czacie z gry to na TSie nie bylo lepiej :) niedosc zesmy jechali na innych to na samych siebie tez ^^ chyba troche nimi "przesiaklem" bo z reguly jestem spokojny i "miesa" nie uzywam jako przecinek, ale jak sie wkurze to ziomale z AC czasem wysluchuja moich "miesnych" monologow na TSie ;/ - sry guys it isnt my fault ;/
Tomciaz_PL:
Kolejny łoś to osobnik o nicku pentti_kakka. Rzecz miała miejsce na customowym serwerze astera. Pod koniec jednej rundy i na początku drugiej ów zawodnik masowo teamkillował na swoim respie, po czym sobie poszedł. Poniżej zrzut:
Alex:
Tomciaz_PL odpuść sobie bo i tak jest mało prawdopodobne abyś się doczekał jakiejś reakcji. Admini reagują prawidłowo najczęściej wtedy gdy sami zostaną zbaszowani lub zabici przez swoich. Mnie też totalnie olali pomimo, że oprócz screenów podałem xywy i guild noobów którzy mnie specjalnie zabijali. W tej chwili najważniejsze jest to, czy jakiś cienki mappack się podoba czy nie.
Chcesz mieć spokój? Zmień serwer na którym grasz.
_KaszpiR_:
na ICP gracza o takim nicku nie bylo, na astera nie mam wejscia na ssh aby sprawdzic w logach
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version