Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
Mati:
Wiesz, tekst tego kolesia mnie nie zabolał, bo ja na takich "leje", ale nie chciałbym aby tacy ludzie jak on grali na tym czy innym serverze i wyzywali ludzi za nic tak na prawdę. Jeżeli taki koleś powiedziałby coś takiego do mnie na ulicy to albo bym mu dał w morde :D, ale go olał (Zależy od różnicy wieku xD).
freak:
otóż to takich plebsów trzeba olewać i traktować tylko jako +1 we fragach :D
YankeSmgn:
@up
Nie !! Takich plebsow trzeba usuwac ze sceny, dlatego Mati tutaj napisal, proste.
Dzieki temu nasza scenka wyglada dobrze, w przeciwienstwie do innych gdzie rzadza gowniarze.
Soltys:
Co do wybryku Pawola to tu jest jego jedna odzywka, ale bylem przy tym i wiem co sie dzialo, chlopaki z AC tez tam byli i wiedza co sie dzialo.
Wawer:
--- Quote ---freak :
niestety tylko w Polsce są banany za wyzwiska :P
--- End quote ---
Ja akurat się z tego cieszę. Dzięki temu na serwerach jest fajna atmosfera. To miłe zaskoczenie po grze np. w Ceesa gdzie wyzywanie było na porządku dziennym. Rozumiem, że wiele osób lubi sobie przekląć, gdu mu się coś tam nie uda ale od tego jest Ts i gra ze znajomymi;) Gdyby na publiku było przyzwolenie na przeklinanie, zaraz zaczęły by się wyzwiska, w których lubują sie zazwyczaj sfrustrowane dzieciaki.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version