Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
_KaszpiR_:
ja to jeleni co killuja na wychodnym banuje.
Mati:
No i kolejny łoś. Było to dzisiaj na serverze Aster z mapami niestandartowymi. Otóż pewien gracz o nicku "Pawolo" nie wie co to kultura. Mówie mu grzecznie żeby wysiadł z czołgu, w którym jestem, a on na to co to za "lochy", co to za gra i pyta mnie czy wiem co to jest teamplay. Ja mu na to, że nie wiem (trochę ironii w tym było). A on do mnie taki tekst, który poprostu mnie zamurował:
Myślę, że ten gracz zasługuje na pewną karę. Niestety ID nie zdąrzyłem zapisać bo chwilę po tym "wyczynie" wyszedł z servera.
EDIT: Mam jego ID. 22539294
freak:
--- Quote ---Mati :
No i kolejny łoś. Było to dzisiaj na serverze Aster z mapami niestandartowymi. Otóż pewien gracz o nicku "Pawolo" nie wie co to kultura. Mówie mu grzecznie żeby wysiadł z czołgu, w którym jestem, a on na to co to za "lochy", co to za gra i pyta mnie czy wiem co to jest teamplay. Ja mu na to, że nie wiem (trochę ironii w tym było). A on do mnie taki tekst, który poprostu mnie zamurował:
Myślę, że ten gracz zasługuje na pewną karę. Niestety ID nie zdąrzyłem zapisać bo chwilę po tym "wyczynie" wyszedł z servera.
EDIT: Mam jego ID. 22539294
--- End quote ---
Nie bronie tego kolesia, bo przegięte troche to było ale mogłobyć gorzej, mam na mysli wrzuty za staruszkow;/
a tak btw w czołgu są 3 miejsca i powinny być wykorzystane... a nie wypad z czołgu bo on jest moj...
niedługo dojdzie do tego że każdy każdego będzie screenował i na forum leciał się wypłakać
ale jest ciekawa alternatywa www.zal.pl tutaj można się wyżalić do woli ;*
Mati:
a nie wypad z czołgu bo on jest moj... Tak, nie napisałem, więc nie gadaj pierdół. Czy Twoim zdaniem wrzucanie na kogoś na serverze jest OK i należy to tolerować ? Jeżeli tak, to moim zdaniem nie tak coś z Tobą... Po to jest ten temat aby pisać o takich delikwentach jak tamten, którzy według mnie nie powinni gościć na tym serverze jakiś czas. Jest jeszcze lepsza alternatywa zal.ru, polecam.
freak:
nie działa zal.ru :) pozatym po co się przejmujesz tym tekstem tak bardzo to Ciebie zabolało?
to świadczy o nim jakie ma zajebiste argumenty, to czemu na policje nie pójdziesz jeśli ktoś na ulicy powie taki tekst? taka mała dygresja:D niestety tylko w Polsce są banany za wyzwiska :P swojego czasu grałem w lineage2 i doszło do takiej paranoi że za każdy wyraz wulgarny bądź obraźliwy śmigały banany, poparte screen'ami...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version