Linia frontu > Serwery Red Orchestra

Łosie na polskich serwerach - pręgierz

<< < (13/89) > >>

Owczar PL:
Pyra powiedz mi kiedy i do Kogo!? odnosiłem się w sposób wulgarny..bo ja nie mam pojęcia..chyba że chodzi ci o to
gdy powiedzialem do Kostucha "ty szmato ja ci dam" po tym jak mnie (chyba dla jaj) zastrzelił. On nie wzial tego do siebie,naprawdę wie ze to bylo po "kolezensku" moze zinterpretowales to inaczej,ale tak bylo..no Kostuch czekam na potwierdzenie ;]

KoStUcH:
O lol o co ci chodzi ? Moze ja powinienem chodzic z ślepymi nabojami bo jestes za cienki :D Tak wynika z screena A to co powiedzial owczar to bylo na innej mapie i tylko do mnie tak po kolezensku bo zabilem go dla jaj.A potem on mnie i co sie stalo ;/

TWin_78:

--- Quote ---pyra.pl :
A mnie śmieszą łosie  z jednego klanu, którzy zachowują sie jak dzieci, bluzgaja na siebie, strzelaja do swoich itp.
i cały klan Destiny przez Kostucha i Owczarza jest u mnie już przegrany, obiecuje  ze będe wywlekał na światło dzienne wszystkie przejawy nietolerancji, chamstwa itp. Ludzie , to tylko gra, a wy bluzgacie na innych graczy jakby na tym polegała dobra zabawa.

Aha, powyższy tekst Dzikusa dotyczył sytuacji gdy Kostuch stanoł w oknie respawnu i strzelał do wszystkich, bardzo to miłe było, zwłaszcza jego odpowiedzi.

--- End quote ---

Nie bardzo rozumiem - na screenie widać, że zabijają przeciwników, a to Dzikus przeklina...

TWin_78:
No wiesz - to jest gra dla dorosłych i jeśli czasem ktoś przeklnie, to musimy się z tym pogodzić. Oczywiście nie można tolerować wyzwisk innych graczy i zbyt częstego rzucania mięsem, ale jeśli aż tak bardzo Cię razi przekleństwo, to po prostu odpuść sobie sieciowe gry...

Yab_PL:

--- Quote ---pyra.pl :
Dla zabawy a /panie lekkich obyczajów/ latały częściej niż kule, zresztą zwisa mi to już. Żądacie kultury to zachowajcie ją sami:(( A ten temat to jedna wielka porażka.

Co do mojej gry, to najpierw musze poznać mapy a dopiero później zaczne grać . Mam gre dopiero od tygodnia a do tego prace i rodzine . Ja się grą niezdrowo nie podniecam, to ma być dla mnie zabawa a nie kolejny stres. Dość mam przejawów chamstwa w pracy (zwłaszcza u młodzierzy), by jeszcze w grze mnie to spotykało,

--- End quote ---

no offence, ale to imho dla mnie nie jest wytlumaczeniem. Dowodow jak na razie nie dales, a 'jechac' to moze kazdy po kazdym

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version