Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
_KaszpiR_:
--- Quote ---Czereśniak :
- Chory pęcherz się leczy! Albo przynajmniej siedzi sie z kaczką pod reką (bez politycznych aluzji) ;)
--- End quote ---
wiesz, są jescze pieluchy w rozmiarze XXL
Zdzira:
przeklinasz = kick
ban to przesada. Pozatym lubie grać w ping-ponga kick^ping <wróci> kick^pong. ;)
Wawer:
--- Quote ---pyra.pl :
A mnie śmieszą łosie z jednego klanu
i cały klan Destiny przez Kostucha i Owczarza jest u mnie już przegrany, obiecuję ze będe wywlekał na światło dzienne wszystkie przejawy nietolerancji.
--- End quote ---
Cóż, mam wrażenie, że ja do łosi nie należę więc proszę o niegeneralizowanie drogi kolego.
Sytuacji nie znam, więc nie mnie to oceniać ale na pewno spytam młodszych kolegów co tam się działo. Jak coś się dowiem, na pewno napiszę.
Nie rozumiem jednak, dlaczego oceniasz mnie poprzez zachowanie innych. Mam jednak nadzieję, że mimo twoich złych doświadczeń, nie bedziesz miał uprzedzeń do mnie i reszty moich kolegów.
W razie problemów polecam nasze forum:
http://www.red.orchestra.pl/users.php?m=details&id=547
Pozdrawiam.
Yab_PL:
za wszystkich nie odpowiadamy, ale jezeli cos takiego faktycznie mialo miejsce to zwrocimy uwage. Niestety, screen ktory podales nic nie udawadnia, rusek strzela do niemcow, a nikt od nas nie bluzga
YankeSmgn:
Ja tez do losi nie naleze. Wiem, ze to nie jest mocne slowo, ale nie nazywaj mnie tak bo mnie nie znasz!
Z kostuchem i owczarem pogadam, bo te rzeczy ktore wymieniles sa zabronione w naszym klanie. Poza tym ten ss mi duzo nie pokazuje...
Pozdro.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version