Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
ciocia|Ola:
Nie zgadzam się z Tobą _KaszpiR_ . Nie można dawać cichego przyzwolenia na coś, co jest naganne. Dajesz przykład ze ktoś dostaje kulkę na respie - to jest powód żeby przeklinać? Odreagować przekleństwem. Mi też się zdarzy zakląć i to nawet całą wiązanką, ale nie wychodzi to jakoś z moich ust, <bo nie wypada mi> a w RO spod palców w postaci tekstów na czacie. Za użycie wulgarnych słów - upomnienie - potem to już naprawdę wybór tej osoby czy nadal klnie czy nie. Zaklnie - kara i to kara zasłużona - nie ma wytłumaczenia dla mnie, że „coś ktoś” i się zdenerwował jest przecież świadomym graczem, który wie, co robi. Takie jest moje zdanie.
_KaszpiR_:
no dobra, lepiej pod nosem ale bez wlaczonego mikrofonu, niz z klawiatury, ale sam zu czesiej pisze 'wwwwwwrrrrrrrrrrrrr' jak ktos mnie zabije sczegolnie jak zostaje mi 2s do przejecia punktu na mapie :D
ja osoby przeklinajace kickuje, chyba ze przesadzaja to banan takiemu :P
kukov:
bez przesady tam jeden, drugi raz uzycie tego czy owego to nie zbrodnia [chyba ?] :} szczegolnie jak cie taki ... na respie lutnie albo wjedzie czolgiem na srodek pola bitwy i ucieknie o_O
Czeresniak:
Jak ktoś rozwala całą drużynę bo chce się pożegnać, to zaraz po tym sprawdza się logi i już nie będzie miał możliwości nawet się przywitać :) PS. To nie jest powód do bluzgania, to jest tylko gra!
jason.paury:
A ja się sam tutaj wpiszę, a co! Co prawda za żadnego łosia się nie uważam, ale przyznaję się, że teamkill'uję dosyć często... Ale nigdy za nic - najczęściej za głupotę. Dziś dostałem "banana" na UKF'ie i szczerze mam to gdzieś. Zawsze będę zabijał: snajperów-idiotów kampiących w miejscach, które nie dają drużynie nic, SquadLeader'ów-idiotów, kórzy zamiast rzucić smoke'a kampią z odległości, z której nawet snajper ma problemy trafić itd. itp. A co najważniejsze, nie mam z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia - jestem wręcz dumny. W końcu trzeba tępić głupotę...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version