Linia frontu > Serwery Red Orchestra

Łosie na polskich serwerach - pręgierz

<< < (88/89) > >>

plonek:
*BiA*Blus22

Za co?
 na Hellu podczas gry dostalem potraktowany kolbą od gracza z wlasnego teamu(*BiA*patrykus93), dalem mu za to bana na sesje, ale chlopakom z *BiA* dalej bylo mało wiec pan Blus22 (rowniez z mojego teamu) zastrzelil mnie po czym napisal: "to za patrykusa" i opuscił pole walki...

2 tygodnie na przemyslenia i odpoczynek od Astera

kazmirzk:
Wczoraj na INEI Bigtoe z Core kilkakrotnie zaczął obrażać jednego z polskich graczy epitetami typu "cip*", "kurw*" , "kuta*" itp.. I pomimo tego iz kurkawodna byl w tym czasie na serwerze i kilkakrotnmie zwrocilem mu nawet uwage na to co bigtoe pisal, koles nie dostal ani warna ani nawet kicka, o banie, ktory mu sie nalezal za slownictwo, obrazanie graczy oraz łamanie regulaminu nie wspomne..

kurkawodna1981PL:
A więc kazmirzk z tego co piszesz wnioskuję,że ktoś się podszywa pod mój nick,ponieważ dnia 29-05-2008 nawet nie odpaliłem RO na kompie.Po drugie nie posiadam praw admina na serwerze INEI więc nie pod ten adres piszesz.Serwer inei posiada też własne forum ,gdzie możesz składać zażalenia dla wiciu lub Kaszpir.:p

BartBear_[PL]:
Ja uprzedzam ewentualne zażalenia - tak samo jak kolega powyżej NIE posiadam uprawnień Administratora na serwerze Inea. Razem z kurkiem za to adminujemy sobie na Asterach więc tylko na nich zgłaszajcie do nas jakieś problemy o ile akurat na nich gramy i czegoś nie widzimy, bo jak napisane w regulaminie "admin też człowiek" i o jakieś przeoczenia nietrudno :wink.
Proponuję podać listę Administratorów Ineii gdzieś na forum, żeby wszyscy na przyszłość mieli jasność :)

Hiacenty:
Kto ma admina na inea hm ? Bo nie wiem =]

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version