Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
Wawer:
Nie od dziś wiadomo, że konfikt dotyczy tak naprawdę dwóch ekip...Scena, jak na tak mało popularną grę jest wyjątkowa...
Nie psujcie panowie tego...
BSE dostało za swoje ...moim zdaniem aż zanadto... Czy mamy pamiętać Ess jako łapaczy cheatów czy jako ekipę, która zamieszała w PC?
Dajmy sobie panowie na luzzz... skończmy te pierdoły...
Niedługo, mam nadzieję, zagramy jakiś polski pucharek w 8 ekip...
grzech.pl:
No dobra Equalibrum pienię się może za bardzo na publikach, ale sam wiesz, że nie dzieje się to bez powodu. Co do Ciebie AnRe, to zgadzam się z Tobą, że polskie klany powinny się wspierać, ale jest jak jest:|. Jakby to powiedział Majestico - życie . Dla przykładu jest pewien klan, który sparingów z bse nigdy nie zagra i mówi to dosyć dosadnie na publiku :con .
Ps nie zgodze się z Tobą AnRe, że to takie POLSKIE. Wielu Polaków ma jakąś dziwną tendencję do demonizowania samych siebie, ale nie sądzę, żebyśmy pod względem pieniactwa i awanturnictwa szczególnie odstawali od innych narodów (chociaż jak się patrzy na Naszą historię - sejmy, sejmiki i liberum veto :p )
--- Quote ---Wawer :
--- End quote ---
:yes
plonek:
ble ble ble i znowu ta sama spiewka, a juz myslalem zaczyna sie robic normalnie :wink
AdikPL:
--- Quote ---Wawer :
Czy mamy pamiętać Ess jako łapaczy cheatów czy jako ekipę, która zamieszała w PC?
Dajmy sobie panowie na luzzz... skończmy te pierdoły...
--- End quote ---
W woli ścisłości ostatni post naszego gracza był 21 stycznia w tym temacie i nikt od nas nie pisze tu a temat ciągle krąży w okół BSE - E'sS , w wiekszosci pisany przez samych graczy bse , więc to chyba ich problem ze to tak rozkręcają nadal . Pozdrowienia dla wszystkich polskich ekip ro
cichy.:
--- Quote from: Wawer ---Niedługo, mam nadzieję, zagramy jakiś polski pucharek w 8 ekip...
--- End quote ---
heh, nie mogę się doczekać, żeby skopać pupy enklawy hehehe.... ale jakoś przez to wszystko odechciało mi się grać w Ro,
ze swojej strony do nikogo nie miałem nigdy żalu i pretensji i apeluje o zamknięcie się na ten temat :)
pozdrawiam
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version