Linia frontu > Serwery Red Orchestra

Łosie na polskich serwerach - pręgierz

<< < (21/89) > >>

trawiator:
Zbanowany na IP, nie che mi się czekać aż serwer wypustoszeje i wtedy dodawać GID
PS. Podeślij mi screeny na PW.

Alex:
ok. dzięki. screeny masz na pw.

Bathin:
To co wczoraj się działo na Kaukazie to była makabra, tak mnie ten typ zdenerwował że puściłem taką wiązkę że pewnie gdyby był admin to bym bana na 3 lata dostał. Sk.. sobie granatami rzucał na respie, zaraz do niego dołączył następny baran o nicku MArcin (pisownia oryginalna), któremu spodobało się dźganie mnie bagnetem żeby zdobyć moje mg.

Razor:

--- Quote ---Bathin :
Sk.. sobie granatami rzucał na respie, zaraz do niego dołączył następny baran o nicku MArcin (pisownia oryginalna), któremu spodobało się dźganie mnie bagnetem żeby zdobyć moje mg.

--- End quote ---

Są ludzie i taborety...takich to tylko BANanami częstować :D

Alex:

--- Quote ---Bathin :
To co wczoraj się działo na Kaukazie to była makabra, tak mnie ten typ zdenerwował że puściłem taką wiązkę że pewnie gdyby był admin to bym bana na 3 lata dostał. Sk.. sobie granatami rzucał na respie, zaraz do niego dołączył następny baran o nicku MArcin (pisownia oryginalna), któremu spodobało się dźganie mnie bagnetem żeby zdobyć moje mg.

--- End quote ---

Ja wyszedłem wcześniej bo nie chciałem grać w tym bagnie. Ale Bathin, mam też guida tego gówniarza wabiącego się "MArcin": 30553416. Myśle, że Trawiator może spokojnie tego fiuta dodać do zbanowanych. Jakby co to mam screena z guidami grających na kaukazie: guid (poz. 21 na liście).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version