Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Łosie na polskich serwerach - pręgierz
Dominik0101:
To może ja zapodam jeden przypadek. Grałem akurat na mapie Arad po stronie ruskich. Stoje sobie na respie i czekam na czołg (dobre 2 minuty) aż tu nagle pojawia się IS-2. No ta ja biegiem do niego, patrze a tu drugi zasuwa w jego strone (MrCk nick kolesia). Jestem już blisko i dostaje od niego seryjke z TT. A ten zadowolony odjeżdża polować na niemieckie czołgi.
Albo druga sytuacja: gram sobie na basovce po stronie niemców, biegne w strone stacji i rzucam granata w ruskich. Tak "szczęśliwie" rzuciłem, że oprócz siebie zabiłem ACIAdRain-a który był ze mną w drużynie. A ten do mnie "dominick wyp***aj grzecznie mówiąc". Przeżywał chłopak to i na drugiej mapie... Nie będe już tego komentował. Ja rozumiem że się nie popisałem ale przecież każdemu się zdarza. :(
Robson:
--- Quote ---Dominik0101 :
To może ja zapodam jeden przypadek. Grałem akurat na mapie Arad po stronie ruskich. Stoje sobie na respie i czekam na czołg (dobre 2 minuty) aż tu nagle pojawia się IS-2. No ta ja biegiem do niego, patrze a tu drugi zasuwa w jego strone (MrCk nick kolesia). Jestem już blisko i dostaje od niego seryjke z TT. A ten zadowolony odjeżdża polować na niemieckie czołgi.
--- End quote ---
Screen? nie ma? To po co dupę zawracasz, za przeproszeniem...
WiAtRoFkA:
...łoś łosiowi przyganiał... widze, że niektórzy "święci" piszą osądy zapominając o swoich uczynkach. Np. jeden z występujących powyżej, wychodząc z serwera tak sie świetnie zabawiał: wołał co naiwniejszych ze swojej drużyny (pewnie również mniej ogranych), aby staneli koło niego bo im sztuczke pokaże, nim sie zorientowali dostali kolbą po główce... uśmiałem sie po pachy (nie z poszkodowanych), faktycznie żart na poziomie tego pana...
Co do wulgaryzmów są i będą - mamy tu przecież przegląd naszego całego (chorego?) społeczeństwa...Co niektórzy za niepowodzenie w grze nachętniej by pozabijali wszystkich do okoła co niby im wygrać nie dali, a klase poznaje się rownież po tym czy umie się przegrywać...
PS: Screenów (dowodów?) nie mam i robić nie będe bo i o bana sie dla nich nie staram. Publiczne serwery mają to do siebie, że są dla początkujących, idiotów oraz zaprawionych w grze...
Robson:
--- Quote ---WiAtRoFkA :
...łoś łosiowi przyganiał... widze, że niektórzy "święci" piszą osądy zapominając o swoich uczynkach. Np. jeden z występujących powyżej, wychodząc z serwera tak sie świetnie zabawiał: wołał co naiwniejszych ze swojej drużyny (pewnie również mniej ogranych), aby staneli koło niego bo im sztuczke pokaże, nim sie zorientowali dostali kolbą po główce... uśmiałem sie po pachy (nie z poszkodowanych), faktycznie żart na poziomie tego pana...
--- End quote ---
ekhmm... może to o mnie jest? No wiesz ja takich rzeczy nie robie... Jak nie to powiedz, bo "jeden z powyższych" to trochę za ogólne...
ciocia|Ola:
Wiatrówka Ciebie to chyba trzeba ze język ciągnąć, tak jak w Twojej ofercie szukania klanu. Jak masz coś do powiedzenia to mów, a jak tylko nieodparta ochotę napisania paru wyrazów bez konkretu to sobie daruj.
Piszesz: …jeden z występujących powyżej…
I co z tego wynika? Chyba tylko to, że oczerniasz kogoś z powyżej, czyli: PrezesOi, Eric, Ruwenzori, thebil, Jac00s, Robson, Macias1973, Male Wo, Dominik0101, ale brak Ci cywilnej odwagi
Piszesz:, …Co do wulgaryzmów są i będą… Publiczne serwery mają to do siebie, że są dla początkujących, idiotów oraz zaprawionych w grze…
Co nie znaczy, ze muszą być – Tobie może to nie przeszkadza, ale mi tak i nie muszę się godzić na to, że przekleństwami emocjonalnie uczestnicy gry wyładowują się. Uważam, że serwer powinien być czysty od takich przejawów głupoty, bo tego inaczej nazwać nie można, a z głupotę się płaci chociażby banem. I jestem za tym, żeby piętnować naganne zachowania a nie dawać ciche przyzwolenie. Masz bary i puby jedne przerabiają się społecznie na melinę inne na lokale z klasą – jak myślisz, – Jaki proces społeczny zachodzi, ze tak się dzieje?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version