Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl
Wygląd Forum
Goral:
--- Quote ---Tin :
Łatwiej się czyta i znajduje gdy litery są ciemne a tło jasne ;) ale skoro to problem ;)
--- End quote ---
Staram sie nawiązywać do layoutu samej gry, stąd ta kolorystyka i inne elementy.
--- Quote ---siena :
- domsylnie miejsce na sygnaturke - zaciemnia mocno to co w forum najwazniejsze- tresci postow. Czesto posty maja po 1 linicje a miejsce na sygnaturke ma nie wiem 5-6 linijek? przez to robia sie luki, ktore mocno przeszkadzaja w czytaniu
--- End quote ---
spróbuję przeorganizować okienko po lewej, żeby nie zajmowało tyle miejsca (bo to ma wpływ potem na wielkość prawego okienka) ale poprawić wygląd może pisanie "większych" postów na forum ;)
--- Quote ---siena :
- graficzna rpezentacja postow
--- End quote ---
a tego przyznam się, że nie rozumiem...
siena:
chodzi o to ze wszystko sie zlewa, pewnie dlatego ze jest tak ciemno :)
mtR:
Ja tam nie mam problemów z odczytaniem tresci postów, nic mi się nie zlewa i ogólnie jest bardzo spoko...
siena:
moze dlatego ze czytasz swoje teksty. przynajmniej jak jestescie tak zakochani w swoim dziele, dajcie alternatywe w postaci jasnego stylu :>http://www.neocrome.net/list.php?c=sed_skin_intl
poza tym jest tu opcja "pokaz posty od ostatniej wizyty"?:)
Goral:
siena, na forum battlefield nie ma wyboru skina i jakoś to nikomu nie przeszkadza.
Co do opcji, to jeszcze nie wszystkie pluginy zostały zainstalowane, a jeśli będzie trzeba to się dopisze to i owo ;)
[EDIT]
Póki co, na stronie głównej masz blok Nowe w forum, gdzie zółte strzałki oznaczają nowe od ostatniej wizyty.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version