Serwis RedOrchestra.pl > Uwagi do forum i do serwisu RedOrchestra.pl
Wygląd Forum
Goral:
Ten pomarańcz jest do (_|_)
Wolałbym gdyby elementy i kolory tego serwisu nawiązywały do kolorów użytych w grze...
_KaszpiR_:
to powiedz mi gdzie jest niebieski.
a pomarancz/zloty to jedyne jakie pasuja, sczegulnie na tymc zerwonym tle tytulu topika
wyobraz sobie e to ogien kul :)
EDIT:
no tera ten przygaszony zloty wyglada jescze lepiej :)
Mati:
Po zmianie troche błędów jest. Mianowicie "Wiadomość" nachodzi na okienko szybkiego przejścia do innego tematu. Jak to poprawicie będzie kul ;)
Edit: Aaa...! I jeszcze jedno. Jak już zmieniacie to zmieńcie też kolor linka www użytkowników. Odstaje to od reszty...
ciocia|Ola:
Ale wiecie, że nie ma rzeczy brzydkich?! Nie ma brzydkich bluzek, sukienek, spodni a tym bardziej forów są tylko inne gusta. Można rozmawiać o odczuciach estetycznych, a kolorki :) Ech…, tego lata kolor niebieski w modzie, to wreszcie świeży oddech po ostatnich kilku sezonach wszechobecnego słodziutkiego różu. A wy mi tutaj oliwkowe napisy :) Ilu forumowiczów tyle odczuć estetycznych i tyle gustów. Gra sama w sobie ma podobną kolorystykę do obecnego wyglądu i tak na dobra sprawę – fajnie, że działa :)
asn:
Ja bym dodal ramke w serwisie. Tak aby zakryla te szare tlo. Moze jakis fajny motyw z RO cos w takim klimacie. Najlepiej zeby ramka sie laczyla z logiem. Pozdro
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version