Żołnierze > Odznaczenia i kary
Linkinboy_pl
kacpi001:
Ciekawe... Jestem tym graczem i jakoś na innych serverach nikomu to nie przeszkadza, w regulaminie nic o tym nie ma (chyba ze zalicza się pod bugi) więc moim zdaniem ban jest nieuzasadniony
IgraSov:
--- Quote ---kacpi001 :
Ciekawe... Jestem tym graczem i jakoś na innych serverach nikomu to nie przeszkadza, (...)
--- End quote ---
Czekaj, czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na innych serwerach nie przeszkadza to, że używasz cheatów?
kacpi001:
--- Quote ---IgraSov :
--- Quote ---kacpi001 :
Ciekawe... Jestem tym graczem i jakoś na innych serverach nikomu to nie przeszkadza, (...)
--- End quote ---
Czekaj, czekaj, bo nie bardzo rozumiem. Na innych serwerach nie przeszkadza to, że używasz cheatów?
--- End quote ---
Nie używam żadnych cheatów Ile razy mam powtarzać od niedawna, (2 tygodnie ) mam takie coś że biorę niemców a mam mundur rosyjski ( myślałem że to jest widoczne tylko u mnie ale widać nie)
Radzisław:
TO jest błąd.Mój kumpel też tak miał.Możliwe ze musisz jeszcze raz przeinstalować grę.Wymienić sterowniki do karty ,wgrać direx jakis inny.Zapewne reinstalacja jest potrzebna.
Pobor:
Ciekawa koncepcja!
Tylko czemu na serwerze publicznie przyznałeś się że to jest cheat.
Sam mówiłeś że pokazał ci to twój kolega z klanu =cm=bartek!
Żałuje że nie zrobiłem screena tej rozmowy!
A tak po za tym czy to nie dziwne że kilku graczy z tego samego klanu ma identyczne błędy?
Inne klany jakoś takich problemów nie mają.
Niech zasądzą czy ban jest słuszny niezawistni adminowie.
Pozdrawiam Pobor
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version