Linia frontu > [PL] RedOrchestra.PL RO:TDM & Fun Maps
xD.pl ID 50608020
kazmirzk:
Nick: xD.pl
ID: 50608020
Powód: jak zwykle- wyzwiska
Kara: Nie jest to jego pierwszy ban z tego co mi sie wydaje. Gdzies na forum byla bodajze dyskusja na jego temat. Wiec chyba zgodnie z procedura perm.
Sojuz_PL:
Perm za wyzwiska, nie przesadzajmy juz, pol narodu uzywa slowa na k*. Nie kazdy jest przeciez pelnoletni i rozumie znaczenie takich slow, musimy dawac ludziom szanse :D
Haratacz:
--- Quote from: Sojuz_PL ---pol narodu uzywa slowa na k*
--- End quote ---
Zna, nie zna znaczenia to już jego problem. A to że pół narodu używa wulgaryzmów nie go zwalnia z kultury.
Wg mnie perm-ban się należy...:yes
kazmirzk:
--- Quote ---Sojuz_PL :
Perm za wyzwiska, nie przesadzajmy juz, pol narodu uzywa slowa na k*. Nie kazdy jest przeciez pelnoletni i rozumie znaczenie takich slow, musimy dawac ludziom szanse :D
--- End quote ---
On dostawal ode mnie conajmniej 10 razy sesje nie za przeklenstwa, bo za to nigdy nikogo nie wyrzucilem. xD lecial juz za obrazanie innych graczy, masowy teamkilling. Tak jak mowilem gdzies na forum byla tu nawet dyskusja na jego temat, gdzie kilka osob wypowiadalo sie w podobnym tonie. Poza tym nie raz go uprzedzalem przed oraz po tych sesjach, gdy wracal na serwer ze jesli sie nie pohamuje to poleci na "dluzej".. The time has come.
IgraSov:
Jeżeli takie zachowanie się powtarza kara się należy! Może nie perm ale długookresowy ban.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version