Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Osiągnięcia na Steamie (anchivements)
Grochu:
Witam
Czy ktoś zna odpowiedzi na następujące pytania lub wie gdzie można znaleźć jakiś regulamin zdobywania osiągnięć w grze?
Interesują mnie następujące tematy:
1.Czy punktowane w statystykach jest zabijanie ludzi podczas grania z bootami w drużynach (bootów wiem że nie)?
2.Czy możliwe jest otrzymanie dwóch osiągnięć naraz np. podniesienie szturmowcem karabinu snajperskiego i zabicie za jego pomocą 10 osób nie ginąc przy tym (Wasilij żyje i Krwawy szał) albo podniesienie LKM-u i ustrzelenie szturmowcem 50 wrogów (Piła tarczowa - brązowy medal) - w "Krwawym szale" nie ma mowy o rodzaju broni szturmowca a w "Pile tarczowej nie ma mowy o tym że to musi być Strzelec. Wiem że to mało realne ale nie jest to niemożliwe.
3. Czy zdarzało Wam się dostawać dane osiągnięcie po czasie lub w całkiem innej sytuacji albo i wcale a twierdziliście że Wam się należało?
Haratacz:
Siema
osobiście dostałem kiedyś Brązowego Tygrysa za zniszczenie tigerem czterech T-34 z jednego miejsca, ale nie wiem czy jest jakiś regulamin. :dozingoff
IgraSov:
1. Podczas grania z botami osiągnięć się nie zdobywa;
2. Chodzi tu o zabicie 10 przeciwników grając szturmowcem z karabinem szturmowym, więc zabijając 10 wrogów ze snajperki lub 50 z LKM-u jako szturmowiec tego medalu nie zdobędziesz;
3. Kilka osiągnięć nie działa, ja wiem tylko o osiągnięciach za snajperke ale są pewnie i jakieś jeszcze.
pol77:
Błędy się zdarzają ja np dostałem niesłusznie za przetrwanie rundy nie ginąc ani razu,a grałem jakieś pierwsze 10 sekund na basovce po czym przeszedłem w tryb widza po skończonej rundzie osiągnięcie miałem na koncie:dozingoff
IgraSov:
Najlepiej zdobywa się osiągnięcia w L4D, grając w trybie przetrwania już po śmierci jeżeli jeszcze ktoś z drużyny żyje i dotrwa do kilku minut to zalicza nam przetrwany czas.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version