Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami

Franz (flamewars)

<< < (13/15) > >>

Hiacenty:

--- Quote ---plonek :

--- Quote ---Hiacenty :

--- Quote ---BartBear_[PL] :

--- Quote ---Hiacenty :
Trochę odejdę z tematu...Bart mogę wiedzieć dlaczego "plonek" nie został wyjebany i zbanowany na forum hm ? bo widzę ze normalni ludzie zostają banowani na forum za nic ? Jesteś szybki do banowania:satisfied szkoda ze nie cziterów...

--- End quote ---

oczywiście że możesz - Plonek nie złamał regulaminu tego Forum, tylko Regulamin Serwerów RO.pl
z tym "za nic" to oczywiście obiektywne nie "kolesiowskie" stwierdzenie jak mniemam....

--- End quote ---

Widać za mało z nim grałeś. Zobacz jak w cs tępią ludzi za cziterstwo bo może czegoś się nauczysz. Co podoba ci sie to jak on sie udziela na forum ? Jedna Osoba a zjebała prawie wszystkim polakom grę którzy grali w czasach plonka.. Plonek nie złamał regulaminu tego Forum - aha =( To jak wszyscy bedą używać wspomagaczy, forum red orchestry zawsze nas przyjmie i nie da nam kary bo przecież lubi haxiorów na forum ?

--- End quote ---

jakby każdy myślał tak jak Ty, to chleba w sklepie bym nie mógł kupić, ponieważ "cheatowałem" grając na serverach RO, bo przecież powinienem być potępiony ;]

a na forum w żaden sposób nie wypowiadam się ani też nie propaguję cheatowania...

--- End quote ---

po co się odzywasz jak do ciebie nie napisałem ?

Biały Orzeł:
Gratuluje...Największa aktywność w kłótniach idiotycznych prowadzących tylko do jeszcze większej nienawiści pomiędzy nami.Imho plonek jest cziterem więc po prostu z nim nie gadajcie i traktujcie go jak powietrze.BartBear nie może wywalić go, bo regulamin forum NIE ZOSTAŁ złamany.Niech se dzieciak biega i wrzuca posty które zostaną bez odpowiedzi i już.Do ciebie plonek osobiście nic nie mam ale to co zrobiłeś niestety skreśla cię ze społeczności RO.Powinieneś mieć na tyle honoru by się nie pokazywać i na tyle sprytu żeby wrócić tu pod inną ksywą i najlepiej z innego IP.Twoja obecność niestety pluje nam wszystkim w twarz.Uważasz, że czitowałeś a i tak ci gówno ktoś zrobi.To na tyle co miałem ci do powiedzenia na koniec.A do reszty waszmościów apeluję:Zepnijcie w końcu dupy i zamiast żreć się jak dzikie psy to przelejcie zapał w tworzenie czegoś sensownego.Ten temat jest czystym potwierdzeniem, że niektóre zarzuty stawiane nam na innym forum mogą być niestety prawdziwe.No!Buzi dupci i zgoda dzieciaki :D

_KaszpiR_:
Co do banów dla cheaterow, rozdzielamy strefę serwerów gier a strefę serwisu. Łamanie regulaminu serwera to jedno, łamanie regulaminu strony to drugie.
Nie pamiętam czy spotkałem się z serwisem co by banował z forum jak ktoś cheatował na serwerze. No chyba że przyszedł na forum i zrobił burdel w reakcji na bana.

Wy pewnie z chęcią byście wprowadzili metody z czasów Inkwizycji, najlepiej palić od razu na stosie każdego kto nie pasuje.

Guz:

--- Quote ---_KaszpiR_ :
(...)
Wy pewnie z chęcią byście wprowadzili metody z czasów Inkwizycji, najlepiej palić od razu na stosie każdego kto nie pasuje.

--- End quote ---

"No one expects the Spanish Inquisition" :satisfied

vodka:
Niech płoną dziady :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version