Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Franz (flamewars)
Radzisław:
Proszę niech mnie podaje(na PW wysle ci dane dla twojego kumpla)...ja bede tępił głupote gdziekolwiek sie pojawi.Jesli twierdzisz ze nic takiego sie nie stało ...ze strony jego żałosnej wypowiedzi to albo zdążył edytować post albo sam tak myslisz.
Jesli nie widzisz antysemityzmu i faszystowskich określeń to nie wiem co widzisz ...dobro sewisu.Podtrzymuję to co napisałem i zdania nie zmienię .Ludzie takiego pokroju powinni być izolowani od cywilizowanego społeczenstwa internautów (dużym banem). Twiedzisz ze nie znam gościa aby go oceniać, a on mnie znał wyzywając mnie od komunistów ,betonów itp.Chłopie ...przemyśl następny swój post(jesli zamierzasz cos napisać) bo i tak sie już ośmieszyłeś.
PS.Plazma proszę ... daj sobie juz spokój z odkręcaniem kota ogonem, bo każdy kto sie tu wpisze podtrzyma moje zdanie i może dołożyć wiecej odpowiednich określeń.
Edit:Żeby nie było ze zmyślam oto niektóre cytaty pana Fransaa : "Nie wiem skąd u nich ciska się na język taki "żydowski" jad..."
"Myślę szerszym horyzontem niż te betony z redorchestra.pl" ,"Betonom z ro.pl mówimy NIE! To są tylko karaluchy, szukające taniej sensacji," "Gdzie ewidentnie utrwaliło się kolesiostwo o przekonaniach komunistyczno\patriotycznych popieranych przez całą hołotę administracyjną danego serwisu" ///Dalej idziesz w zaparte ze nic sie nie stało żal mi ciebie.
Plazma:
Po 1 to nie jest to mój kumpel co już pisałem ale jak widać bardzo zależy Ci na tym żeby Twoja układanka dała się złożyć. Wbew faktom chcesz potwierdzić swoję chore twierdzenia. Niestety życie nie jest takie dobre i ja go nie znam ;) Gdzie widzisz tutaj antysemityzm? "Antysemityzm &񗝃 antyspołeczne uprzedzenie i dyskryminacja Żydów oraz osób pochodzenia żydowskiego, postrzeganych jako grupa religijna, etniczna lub rasowa." wg. wiki. Skoro mówisz, że wyzwa Cie od betonów (ohh ale okropne :D) to przyznajesz tym samym, że jestes jednym z adminów na innym koncie... to jest dopiero śmieszne :) I tak, uważam, że się nic nie stało. Tamten temat napisał już z dwa miesiące temu, a teraz nagle pretensje? ;> Poprostu takie jest jego zdanie o tym serwisie i tyle.
Dziki_Koziol:
Ja tam lubię to forum i ten serwis za jego klimat i za to, że w tym miejscu mogłem i mogę porozmawiać z ludźmi z którymi kiedyś grałem i których spotykam na serwerach RO. Moim zdaniem bez tego serwisu i społeczności nie byłoby FB, co prawda grałem tylko w pierwszej edycji, ale świetni się bawiłem :D Co do Franza i jego gęgania, po prostu chłopak się nie zna. Dostał bana i wylewa swoje żale na innym forum. Żal.pl Jakoś statystyczny, normalny użytkownik nie ma na tym forum problemów z administracją, cóż jeśli się ktoś nie umie dostosować to jego problem. Obrażać kogoś w necie jest łatwo i byle chłystek to potrafi. Jeśli widzi tu komunistów to proponuję, żeby udał się do specjalisty, takiego co to leczy głowę i duszę. :)
Radzisław:
Pokonałes juz szczyty swojej....wybacz nie dokończe Plazma.Nie jestem żadnym adminem, moj wcześniejszy nic był Radzio.Ale po starciu z panem Fransem i jego opiniach na mój temat.Poprosiłem administrację o usunięcie mojego konta z tego serwisu,bo nie bede go dzieli z osobami takiego typu .Jesli juz sie tak trzymasz regułek to masz i tę ode mnie "weż sobie strzel baranka z przytupem o ścianę"(wiki.żyd) i idz wspierać swój nowy serwis aka nie mam ptaka.Bo do ciebie pasuje okreslenie "pluć świni" itp.
PS.Jesli nie jest twoim kolegą, to czego taak go bronisz ??? sorry bawisz sie w prawnika??( ..k... a zawsze mi mówiono nie ruszaj gówna bo zacznie śmierdzieć..nigdy nie słucham co mówią mądrzejsi od mnie :D)
Popieram komentarz wyżej ,widac ze człowiek inteligentny i wyjasnił młodzieży co w trawie piszczy ..nie taki narwaniec jak ja :)
lord_pl:
Plazma schowaj się z tymi swoimi mądrościami i udawaniem kogoś kim nie jesteś . Każdy wie , że największym burakiem to jesteś ty i rzygać mi się chce jak się patrze na : ciebie , twoje posty , twój serwis i to jaki jesteś dwulicowy.Jak dla mnie to powinieneś udać się do jakiegoś specjalisty bo to co ty robiłeś w naszym klanie to po prostu psychole tak nie robią . Już nie będę cie ośmieszał i wypisywał twoich chorych jazd bo normalnie ludzie z tego forum by zwątpili w życie bo to przeszło by chyba ich wszelkie oczekiwania . Moim zdaniem kolega plazma powinien dostać bana , może na forum zgrywa kozaka i wielkiego dyplomatę lecz każdy wie , że to zwykły burak , a bana powinien dostać za "pzreszłość" bo po co nam taki ktoś na forum.Może za tego posta zostanę ukarany ale powiem wam , że było warto
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version