Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Franz (flamewars)
BartBear_[PL]:
--- Quote ---Hiacenty :
Trochę odejdę z tematu...Bart mogę wiedzieć dlaczego "plonek" nie został wyjebany i zbanowany na forum hm ? bo widzę ze normalni ludzie zostają banowani na forum za nic ? Jesteś szybki do banowania:satisfied szkoda ze nie cziterów...
--- End quote ---
oczywiście że możesz - Plonek nie złamał regulaminu tego Forum, tylko Regulamin Serwerów RO.pl
z tym "za nic" to oczywiście obiektywne nie "kolesiowskie" stwierdzenie jak mniemam....
plonek:
Skar
ID zostalo zbanowane na niektorych serverach gry za lamanie regulaminu.
Na forum chyba tego nie robie....
Baby V:
wiesz co plonek, cheaterzy powinni być traktowani jak śmierdzący śmieć, i zutylizowani jak naszybciej... co z tego ze nie łamiesz regulaminu forum, starczy ze wszyscy wiedzą ze jesteś cheater, udowodniono ci to, więc mając troche rozumu, nawet byś to tej gry nie wracał...
Skar:
--- Quote ---Skar
ID zostalo zbanowane na niektorych serverach gry za lamanie regulaminu.
Na forum chyba tego nie robie....
--- End quote ---
na forum świecisz przykładem ;)
--- Quote ---Zajęcie: CHEATOWANIE
--- End quote ---
ja tam nic do Ciebie nie mam OSOBIŚCIE
no ale strona właśnie jest poświęcona grze i pewne rzeczy nie powinny być "promowane" :)
BartBear_[PL]:
--- Quote ---Sojuz_PL :
Bart zawsze byl szybki tylko nie do tego co trzeba. Ze mu sie serwis sypie to nie widzi, a pomyslow na rozwoj strony nie ma zadnych...
--- End quote ---
Czy ktoś trzyma Ciebie tutaj na siłę? Gra się nie rozwija, ale oczywiście TY miałbyś pomysły na stronę?
Pojawił się Zdzira który robi tutaj stronę jak z gazety "Sport" czyli oprócz zmagań narodowych również podaje wiadomości ligowe (chociaż to pewnie na rolu można poczytać) i to by było chyba wszystko co można zaproponować RO:OST pod koniec 2009 roku.
Twoja postawa jest niestety jakże "polska" samemu nic nie wykazać a psioczyć i ośmieszać pracę innych.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version