Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Franz (flamewars)
Plazma:
--- Quote ---lord_pl :
Czemu wy mu jeszcze bana nie dacie wytłumaczy mi ktoś ?? Usunąć mu to koto dać bana na IP i nie będzie już miał gdzie reklamować tego swojego gówna .Plazma nam brakło skilla a tobie mózgu .
--- End quote ---
Dlatego, że nie łamie regulaminu forum :) A Ty to masz jakieś kompleksy z tym banowaniem - w fjr tez chciales zbanowac saviera ale Ci Hans Ci nie pozwalał :D Nikt się z Twoim zdaniem nie liczy - zrozum to :) Nie reklamuje też swojej strony tylko podaje informacje o HoS, a że wiem o istnieniu czegoś takiego jak duplicate content to nie wklejam ich tutaj bezpośrednio.
lord_pl:
Za idiotyzm powinni Cię zbanować i już jesteś wrzodem na dupie i ośmieszasz polską scenę RO . Co ty możesz wiedzieć kto się liczy a kto nie i co do saviera masz złe informacje . Zgodze się z tobą w jednym nie reklamujesz swojej strony .... bo nie masz czego reklamować .
Plazma:
--- Quote ---lord_pl :
Za idiotyzm powinni Cię zbanować i już jesteś wrzodem na dupie i ośmieszasz polską scenę RO . Co ty możesz wiedzieć kto się liczy a kto nie i co do saviera masz złe informacje . Zgodze się z tobą w jednym nie reklamujesz swojej strony .... bo nie masz czego reklamować .
--- End quote ---
Ośmieszam? A ty coś na niej osiągnełeś? Zrobiłeś coś? Masz 7 postów na forum, które można uznać za kolebke sceny, jesteś w nic nie znaczącym klanie, nic nie osiągnełeś, a piszesz jakbym niszczył Twoją wieloletnią pracę. Pisałem Ci już, że nic nie znaczysz i nie nawet co z Tobą rozmawiać. A zbanować to powinni Ciebie bo cały czas łamiesz regulamin forum :) Nie chce też przypominać jak Ci się podobała strona jak byłem jeszcze w Fjr :)
lord_pl:
Właśnie nam pokazałeś jakie wartości są dla Cienie ważne. Brawa dla tego pana i nie próbujcie z nim rozmawiać jeśli macie poniżej 192 postów ponieważ troll nie uzna was za równych sobie. Za to ty jesteś w bardzo znaczącym klanie i masz bardzo znacząca stronę i forum z 4 postami
plonek:
widzę że Plazma nie daje o sobie zapomnieć...
Nie potraficie go "wyeliminować" to nauczcie się z nim żyć ;]
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version