Linia frontu > Serwery Red Orchestra
|EU| Helden
Kadi_:
Zgadzam się, ale szkoda że tak to tam wygląda bo to jest jeden z nielicznych serwów gdzie dają tylko standardowe pancerki i ktoś tam w ogóle gra.
Ps. Ciekawe kto z nas nie ma tam bana :p
Mr. J:
Przynajmniej małe pocieszenie, nie jestem sam :) Ale o co chodzi z banem na IP? Ja również dostałem taki komunikat, spróbowałem więc zrestartować modem (zmienne IP), ale to nic dało, dalej ban.
Co do innych gier, to pogrywam czasem również w Forgotten Hope (mod Battlefielda) i owszem zdarzają się czasem niesprawiedliwe banany, ale takiej sytuacji nie widziałem nigdy.
Napisałem maila do nich o treści:
--- Quote ---wtf have you done? killing an admin IS NOT a reason for banning... that's pathetic...
--- End quote ---
otrzymałem odpowiedź:
--- Quote ---Und? Was willst Du dagegen tun? Mein Server!
--- End quote ---
Nie znam za dobrze niemieckiego, google translator przetłumaczył to w sumie całkiem zrozumiale:
--- Quote ---I co? Co chcesz zrobić? Mój Serwer!
--- End quote ---
ShariK PL:
Ale luj z niego :((
Biały Orzeł:
Niop.Kiedyś pamiętam na serwie w CoD2 jakiś gówniarz był adminem i co chwila zmieniał klimat walki-teraz na noże! zginął-teraz na pistole,1 min... zginął-teraz bez biegania! itd. :D Pytam się go co robi?(pytanie poparłem headshootem ;) ) I wyłapałem kicka za "nie słuchanie się na MOIM serwerze :yes A czołgowe mapy fajne to sprawdź może u HERBATNIKÓW.
Kadi_:
No czasem sprawdzam ale co wchodzę to jest arad real forest lub nowe dzieła Socoma, a mi chodzi o krzywego albo bdj albo nawet starą baraszkę ;]
Może ja źle trafiam ale cóź ...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version