Może temat już był, nie wiem, nie zauważyłem, by się coś zmieniło, więc piszę... Ostatnio znowu sporo grywam w ro. Zauważyłem następujący problem: JEST JEDEN POLSKI SERWER ZRZESZAJĄCY SPORĄ LICZBĘ OSÓB ( chyba aster1 - sporo customów, battle in house mapka, może kojarzycie), reszta jest martwa, nic się nie dzieje z pozostałymi serwerami. Niestety ten polski serwer ( o ironio jedyny o sporej aktywności ) nie nadaje się praktycznie do gry jeśli pojawia się na nim więcej niż 8 osób. Teraz pytanie do ludzi zarządzających tymi serwerami. Nie dałoby się stworzyć jeden, sprawny polski serwer, 28 slotów jak kiedyś INEA? Zdaje się, że aster 2 był wstanie uciągnąć większą liczbę graczy a został przemianowany na CC... Tylko po co?
Myślę, że sporo osób się ze mną zgodzi. Może być to serwer z mapami standardowymi, ewentualnie kilka customów ( fmj, glasswearhouse na rozruch serwera ).
Piszcie, mnie osobiście wpienia gdy idę sobie, nagle widzę gości biegnących w ścianę, potem cofa mnie o 80m do tyłu i ginę od kuli gościa, którego wcześniej w tym miejscu nie było - typowy lag na polskim serwerze...