Sztab > Meldunki do sztabu

Nowi Admini Gry na serwerach RO.PL

<< < (2/6) > >>

ShariK PL:
Ja bym chciał zostać adminem. Jestem kulturalnym, sprawiedliwym graczem, nie używający wszelkich wspomagaczy w postaci cheatów itp. Znam regulamin, serwer, jego otoczenie i ludzi grających na nich. Myślę że administratorzy przyjmą moje podanko. Będę dobrzę sprawował to stanowisko.

EDIT BartBear: przyjęty - życzymy szczęścia na nowej drodze życia :wink

IgraSov:
Zgłaszam swoją kandydaturę. Na serwerach ro.pl bywam często, znam regulamin i chcę zająć się team killerami i graczami utrudniającymi i robiącymi wszystko aby gra nie sprawiała przyjemności.
Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku.

BartBear_[PL]:
Nie widzę przeciwwskazań i po konsultacji z HQ (w końcu dorwałem Gorala) witamy na pokładzie :)

FG||Miki:
Witam. Chciałbym zgłosić podanie na administratora. Znam regulamin. Jestem kulturalnym i miłym graczem. Jestem administratorem na serwerze mojego klanu ,więc znam podstawowe komendy.Na Fun Maps gram często. Denerwuje mnie gdy gracze rozwalają pojazdy na spawnach oraz team killują. Zauważyłem ostatnio ,iż admini na serwerze są bardzo rzadko i chciałbym to zmienić.  Czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam Miki

BartBear_[PL]:

--- Quote ---FG||Miki :
Witam. Chciałbym zgłosić podanie na administratora. Znam regulamin. Jestem kulturalnym i miłym graczem. Jestem administratorem na serwerze mojego klanu ,więc znam podstawowe komendy.Na Fun Maps gram często. Denerwuje mnie gdy gracze rozwalają pojazdy na spawnach oraz team killują. Zauważyłem ostatnio ,iż admini na serwerze są bardzo rzadko i chciałbym to zmienić.  Czekam na odpowiedź.

Pozdrawiam Miki

--- End quote ---

Tak jak pisałem w odpowiedzi na PW do Twojego klanowego kolegi Pobora (poproś go o cytat jeżeli jeszcze naszej rozmowy nie czytałeś) musisz dostać rekomendację naszych Adminów, poza tym od razu 2-ch członków tego samego klanu przyjętych w tym samym czasie zaburzyłoby balans w Administracji serwerów RO.pl, tak więc jesteście obserwowani; a co dalej... czekam na raporty moich "oficerów polowych" :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version