Linia frontu > Serwery Red Orchestra

Serwey z mapami standardowymi

<< < (19/22) > >>

Pobor:
Mówiłem Bartowi,żeby zamienic serwer Dh na na normalny ze standardowymi mapami. Na russian communicty pobija to rekordy.

Martin:
DH chcesz zamieniac na standardy?  O to nie przypadkiem najpopularniejszy z modów do RO?

Pobor:
Najpopularniejszy z modo-owszem,ale nasz serwer od paru dobrych miesięcy stoi zupełnie pusty.
Gracze (czyt. Sapiens i Bart) bojkotują także fightnjaty w Dh,także sądzę,że byłoby dobry pomysłem zamienić te serwery.

ShariK PL:
Konkurencja jest za duża. Takie FN-y robią też amerykanie.

BartBear_[PL]:
5 razy z rzędu byłem "z musu" na dh-fn i najwięcej nas tam było (pomimo wszelkiego rodzaju reklamie) góra 8-miu (większość zaciągnięta ze steam-friends i to też jakieś 20-25 minut). Nigdy nie zaskoczyło... a pistolarene mogę sobie grać w innych modach :p
Pobor - mieliśmy już parokrotnie "własny serwer z RO standardami" i oprócz pierwszego dnia rozruchu frekwencja zbliżona do tego co teraz odczuwamy na serwerze DH. Projekt był żeby uruchomić Turula (tuż przed jego wydaniem) ale i nie byłoby to "legalne" teraz (autorzy sobie zastrzegają "kontrolę" nad maszynami z modem wersji beta1 - czytaj legalnie mod działa na 3 serwerach - ja widziałem jeszcze jeden zapewne przez nich wyklęty z .ru w nazwie :D) a po drugie coś nam na razie w ogóle odeszła ochota bo to jest prebeta raczej i gracze coś na niego kwaczom. Możliwe że w jakiejś niedalekiej przyszłości będzie to np. serwer RO-Standard & Turul mod RO.pl server :p
Na razie status quo.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version