Linia frontu > Serwery Red Orchestra
Serwey z mapami standardowymi
BartBear_[PL]:
No nie wiem, ja wczoraj z 20 minut sprawdzałem (bo trudno to nazwać grą) i ping nie przekraczał 68 cały czas (inni też mieli w tych granicach albo nawet mniej z wyjątkiem może 2-ch przypadków) a grało nas w porywach do 15 ale nie mniej niż 12 :)
Lagów przez ten czas nie odczułem, ale testujcie dalej, może przy pełnym obciążeniu da się zaobserwować jakąś gnębiącą Was "prawidłowość" którą możliwe że da się wyeliminować, jak na razie z poziomu administracji serwerY ustawione są prawidłowo, trzeba im dać wciry żeby pękło najsłabsze ogniwo :wink
Nek0l:
Jeśli chodzi o sprawdzenie serwera na pełnym obciążeniu to kiedyś był tam pełen większość ludzi miało ping w granicach 70 ale z tego co mówili bardziej zainteresowani to jacyś Francuzi byli. Nie wiem gdzie jest serwer stawiany ale może ma jednak to jakieś znaczenie. Tak czy owak jeśli chodzi o mnie to wolę sobie pograć na serwerze enklavy lub fsq, tam przynajmniej pingi są w porządku
Wawer:
Grałem dziś...
Przy pełnym obciążeniu 1/2 duże lagi na rundę...
BartBear_[PL]:
ok ale to nie musi swiadczyc o problemach z samym serwerem ale o dodatkowych zadaniach prowadzonych przez maszyne (wspoldzielenie z innymi procesami + 3 ludzi ktorzy akurat cos tam majstruja :wink) ogolnie chyba do przezycia? :)
Nek0l:
Tak no jest do przeżycia ale no wiadomo że lepiej grać na serwerze bez lagów niż na serwerze z lagami
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version