Linia frontu > Serwery Red Orchestra

Serwey z mapami standardowymi

<< < (10/22) > >>

coval^^:
z początku pokazywały się tez head shoty jak owego ustrzeliles

Fason:
A nie mógłby być serwer z jakąś jedną popularną (lubianą) mapą , jest taki francuski z mapą "Stalingradkassl" chyba i ma powodzenie ludzie siedzą na nim na okrągło. Są ludzie co nie lubią zmian, ja wolę grać na jednej niż sie rozmieniać na drobne i żadnej mapy nie mam obcykanej.
Tak jest z grą Day.of.Defeat co serwer to z jedną mapą. Czy jest to możliwe, nie jestem fachowcem od gier sieciowy ale troche lubie pograc.

Daazzz:
Problem z tym ze jedna mapka bardzo szybko sie nudzi a poza tym jak juz wspomniales jest francuzki serw z stalingradem, jest niemiecki z gdanskiem. jaka mapka miala by byc wybrana jeszcze? mysle ze jest wiele typow jeden woli to inny tamto.  A co do tamtych serwerow 24h/7 to sa oblegane przedpoludniem i wczesnym popoludniem bo wtedy frekwencja na innych serwerach jest mala wieczorami to rzadko kto siedzi na tych serwach dluzej niz 3-4 rundy jesli akurat ma ochote na stalina albo danzig. Ludzie wola gac rozne mapy . Uwierz po 8 rundach mapa sie moze znudzic:)

Hiacenty:
Daazz a ty co z wojska uciekłeś że się tak rozgadałeś ?:D:D:D

Daazzz:
nie Hiacek nie ucieklem:)
ale mam w woju dostep do neta wiec sobie na forum moge pisac:) w koncu batalion łączności:)
A poza tym to mam 015 ddc a pozniej to wojsko jak normalna praca -8h i do domku:)
nom chyba ze jakis poligonik sie trafi to wtedy 25 dni na jakis wypizdziskach:D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version