Linia frontu > Serwery Red Orchestra

Serwey z mapami standardowymi

<< < (8/22) > >>

Szer. Brayan:

--- Quote ---kazmirzk :
LOL..

--- End quote ---

kazmirzk Takie rzeczy pisz sobie na GG nie zaśmiecaj nam ważnej dyskusji:). Daazzz przyznam Ci racje, że Hiacenty ma lunetę w KM, bo ma dobrego cela:). Pewnie czwiczy na botach:D.

Hiacenty:

--- Quote ---Daazzz :
a podobno tez kupiles sobie na allegro nowe amerykanskie m60 i dlatego nikt juz z toba grac niebedzie:D:D:D

--- End quote ---

No z tym to mnie rozwaliłeś :D:D

--- Quote ---ShariK PL :
Hiacenty to postrach graczy i tyle :p

--- End quote ---

Shariku zapomniałeś chyba o jakimś snajperze:)

--- Quote ---Szer. Brayan :

--- Quote ---kazmirzk :
LOL..

--- End quote ---

Pewnie ćwiczy na botach:D.

--- End quote ---

heeh, tak na serio Brayanie to mg gram długo , graj cały czas tą samą bronią tez będziesz dobrze grał:wink

Szer. Brayan:
A może wrócimy do tematu "Serwery z mapami standardowymi".:p

Daazzz:

--- Quote ---Hiacenty:
Shariku zapomniałeś chyba o jakimś snajperze:)

--- End quote ---

Heniu!!! o Tobie mowa:)

wisnia:
[/quote]
Mogę wiedzieć kto takie plotki rozpowiada ? :dozingoff
[/quote]

Za rozpowszechnianie tej plotki odpowiedzialni są : Otto, Dietrich, Manfred, Anatolij i Josef :)

Nie wiem kto to wymyślił, jeśli to plotka, ale często się z tym spotykam chociażby na publikach. Przy okazji znalezienia jakiegoś buga słychać czasem dialogi w stylu " - znalazlem buga ; - e tam, Hiacek na pewno już dawno go wyczaił ". Z ust do ust i fejm Ci rośnie :)
Nie bierz tego tak bardzo do serca, większość tego typu tekstów ma żartobliwy podtekst ...

A wracając do tematu : Czy pamiętacie, jakieś 1, 5 roku temu chyba był konkurs na nowe mapy do RO. Wtedy nagrodzono kilka map które byłe swego czasu customami i kilka wyróżniono. Jedną z tych map był wtedy BDJ. Poza tym ile obecnych standardów było kiedyś customami ? Pokusi się ktoś o listę ?
I do czego zmierzam. Jeśli nikt nie będzie grał w customy to nie będzie nowych dopracowanych map, a jeśli już będą, to nie tyle ile mogłoby być.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version