Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Najlepszy FRAG ew. najfartwoniejszy :D
Zdzira:
@ Kaszpir... ~ i masz ich cały ekran :]
MrX:
Najłatwiejszy? hmmmmm mało takich akcji........
bo takich rzutów granatem zgarniając 5 fragów to nie liczę......
czasem biegnę ze snajpą wyskakuje MG - nie pozostaje mi nic innego jak sobie kliknąć na myszkę i fartem zabijam : ]
zamiast najłatwiejszych fragów mam wiele ciekawych (fajnych/śmiesznych) akcji : )
wbijam się z mg do apartamentów...... wchodże do pokoju ..... przy scianie byl rosjanin z pepchą czyli ja jestem do niego plecami obrócony. On strzela - nie trafia : ) ja sie obracam : ) trafiam ) slysze ze znow ktos w plecy wali....... to sie obracam - on nie trafia ja trafiam............ I ZNOW! ta sama sytuacja!!!! i kolejny raz! a zostaly mi chyba 2 pociski w magazynku? trafiłem i zabiłem hahahahaaaaaaaa
AC| AdRain:
raz miałem czwórke z mosina pod rząd ;D to jest tzw. Multi?? :Dbiegne sobie ze swoim boskim mosinem :) na odessie podbiegam do wieży.. pełno dymu... patrze NIemiec z mp40 we mnie juz celuje "aaa jezusss" nacisnełem spust.. niemiec ded, ide dalej wybiega kolejny niemiec z wieży "aaa czizes" naciskam spust bez celowanie ded... wchodze do wieży na dole siediz niemiec, widocznie wiedzial ze wejde, gdyż jego towarzysze przed nim zgineli :) wchodze juz na mnie czekał celowal a ja znowu na ślepo na debila :) "hahah no fear AdRain is here" 3 niemiec trup... patrze kolejny niemiec wbiega do wieży z mg 34 "<głupkowaty śmiec> ale ja jestem nieśmiertelny!!" i znowu strzał na ślepo... i tak o to 4 niemców poszło spać... wszystko to działo sie w przeciagu kilku-kilkunastu sekund... mimo to smiech nie opsuzczal mnie przez dlugi jeszcze czas.
ciocia|Ola:
AdRain ja na forum o snach nie opowiadam :D hihihihi
SoPociek:
heh ;) na odessie po stronie niemieckiej wychodze z wierzy ide w strone grecheskaya square i patrze ruski z kamperka
pierwsza mysl "fak"
dostalem w noge
druga mysl "job twoju"
skitralem sie za workami z piachem (w polowie drogi mniej wiecej), slysze granat odbezpiecza
trzecia mysl "zesraj sie a nie daj sie"
wstaje, podnosze muszke i szczerbinke mausera na wysokosc zrenicy, strzal...
zginal operatar KM'u stojacy za nim...
czwarta mysl "k*^%!"
dostalem w reke
ze wzgledow obyczajowych nie przytocze piatej mysli
trzeba uciekac przed granatem alt+w i za rog
ok jestem chwilowo bezpieczny, no to po staremu to zrobimu metoda na lame, wychylam sie,chowam, slysze strzal swist, wychylam sie, strzal znowu ktos stojacy za snajperem ginie... nosz jasna
zalorzylem bagnet i lece koles zmarnowal ostatnia kule w magazynku (nie trafil) i przeladowuje, zanim zdarzyl to zrobic dostal bagneta w klate :>
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version