Żołnierze > Jeden klan drugiemu klanowi

Chętni na "Fun War" z niemieckim klanem &襦FrantzKeiser&&#

<< < (3/5) > >>

plonek:
daj tylko maila do kogos od nich kto po angielsku verstehen

BartBear_[PL]:
Ech se strzeliłem samobója z tym niemieckim - dobra tego nie było :wink, piszcie na podanego maila po angielsku reszta po ich stronie i wyjdzie w praniu :p

Yab_PL:
a to nam sie klutnia narodowosciowa zrobila. Ja tam nie mam problemu jesli ktos mi pisze ze mam niemieckiego uzywac. Pisze po angielsku a jak nie rozumie to jego problem. Nigdy nie spotkalem sie na serwerach z jakimis nacjonalistycznymi incydentami i wydaje mi sie ze Radzio sobie dobudowales ideologie. IMHO gorzej jest pod tym wzgledem na francuskich serwerach i generalnie z francuzami. Btw. istnieje taka gra gdzie 2/3 graczy to niemcy, praktycznie w 90% uzywa sie jezyka niemieckiego (mimo ze angielski obowiazuje) ale i tak nazwanie kogos ze gra w ta gre jak niemiec jest synonimem nooba:D

BIA Radzio:
Yab z całym szacunkiem nic sobie nie dorabiam ...nie twierdze ze takie incydenty sa non toper ..po prostu sie zdarzaja jak wybory co kilka lat ..widzisz jedni pisza ze na francuskich leszcza itd  .. a prawda jest taka ze nas jako naród mało sie toleruje w europie ....choc nie twierdze ze wszedzie ..a w Ro graja ludzie nie boty i roznie to bywa ... :O_o

Yab_PL:
hmm, szczerze? Oprocz klanowek (no ale to poczesci uzasadnione - jak sie nie ma skilla to sie wszystkiego probuje by wygrac:D) to nie spotkalem sie z jakas szczegolna dyskryminacja mnie ze wzgledu z jakiego kraju pochodze, zarowno w grach jak i w 'realu'

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version