Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Grupa Red Orchestra polish squad
Chupacabras84:
--- Quote ---Yab_PL :
sharik sobie chce swojego wirtualnego penisa powiekszyc poprzez dodawanie znajomych do grupy steam ktora stworzyl?
--- End quote ---
Skąd ta agresja??? :satisfied
--- Quote from: ShariK PL ---Co wy tu odpieprzacie ?
--- End quote ---
--- Quote ---Banita :
To my powinnismy zadac to pytanie...
--- End quote ---
--- Quote from: Equalibrum ---Przepraszam bardzo ale co to ma qwa byc?
--- End quote ---
Czytanie ze zrozumieniem a wszystko będzie jasne bez zbędnych pytań :D
A tak poważnie grupa jak grupa nic szczególnego, przystąpienie nic nie kosztuje, żadnych zobowiązań, więc skąd taka dyskusja?(Czyżby wszystkich złapała podświadoma chęć powiększenia sobie małego co nie co8) wirtualnego) Może oni coś złego planują albo jest jakiś ukryty fakt o którym nic nie wiem ale jakbym wiedział to z pewnością bym nie przystąpił do grupy jak tak to powiedzcie co? to może się jeszcze wypisze póki nie jest za późno.:yes
Apos:
Jest już taka grupa na steamcommunity: http://steamcommunity.com/groups/RedOrchestra
Czy jest sens tworzenia polskiej? Imo: nie. 2/3 osób oleje coś takiego, więc 'statystyki' diabli wezmą.
gustavo:
"gdyby ten kanał stworzył na początku RO Nasz Ojciec Założyciel (czytaj Goral), albo któryś z jego przybocznych Head Adminów to wszyscy ochoczo dołączaliby do tego zacnego grona"-jakoś okrślenie koło wzajemnej adoracji wydaje się pasować, ktoś wyszedł z oddolną inicjatywą i został miło przyjęty na dobry początek.
"2/3 osób oleje coś takiego"- może ale ta jednatrzecia będzie się lepiej bawić.
ShariK PL:
--- Quote ---Apos :
Jest już taka grupa na steamcommunity: http://steamcommunity.com/groups/RedOrchestra
Czy jest sens tworzenia polskiej? Imo: nie. 2/3 osób oleje coś takiego, więc 'statystyki' diabli wezmą.
--- End quote ---
Ale to jest międzynarodowa grupa, więc założyłem polską.
Założyłem tą grupę z dobrej woli, a tu takie komentarze o niej. Kto nie chce, niech nie wbija tam i tyle.
cichy.:
dodam, że międzynarodowa grupa założona przez moją skromną osobę :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version