Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
Taki fimik dajacy do myslenia ..lol
Banita:
Zenada. nawet nie chcialo mi sie ogladac do konca. szkoda ze nie zroilem filmiku z akcji gdzie zabilem 12 typow na 2 magazynkach z kara na greyghostcie z biodra. Swoja droga takie cos jak tu zdarza mi sie srednio raz na 3 min.
kryszek:
--- Quote ---BIA Radzio :
mozna tak poszalec ale trzeba miec dobry sprzecik ....ktory pozwala na szybkie reakcje ja gram na radku 9550 i procku 1.8 niby wszystko ok ale sa skoki i wolniejsze tempo wkoncu to agp utrudnia precezyjny strzał a opuszczajac grafike mozna sie przestraszyc Ro bo na niskich detalach wyglada ochydnie jedyna taka opcja to tylko mecze lub sparingi ..naprawde duzoo na plus daje mocny komp grafa wszystko w tedy jest widoczne przejrzyste i szybkie oczywscie zamykajac Hdr blooma ..:yes
--- End quote ---
bredzisz :P, ja gram na najniższych detalach, chociaż spokojnie mógłbym grać na maksimum, bo się przyzywczaiłem do tych najniższych, i nie są takie straszne wcale:P
A jak dla mnie biodrem nie ma co się podniecać i tak, bo lepszych graczy tak szybko biodrem się nie zabije ;P
Skar:
--- Quote ---ShariK PL :
Ehhh gdybym miał kilku takich ludzi w klanie, bylibyśmy niepokonani błahaha :D. Ciekawe czy ktoś potrafi tak wymiatać na naszej scenie :p
--- End quote ---
Ekhm... ten koles na tym filmiku wcale nei byl taki pr0 ^^ po 1 nie sciagal zawsze tym 1 stralem :D i musial poprawiac
Na naszej s cenie Odi gra podobnie :P i zdarza mu sie to czesciej niz 1 na mape :D a nawet jak nei trafi za 1 razem to potem widze jakiegos czubka biegnacego na mnie z dzidą slalomem jak po 0,7 a nastepnie napis "[JC]Profanum --->*dziab*--->Skar"
Yab_PL:
--- Quote ---Banita :
Zenada. nawet nie chcialo mi sie ogladac do konca. szkoda ze nie zroilem filmiku z akcji gdzie zabilem 12 typow na 2 magazynkach z kara na greyghostcie z biodra. Swoja droga takie cos jak tu zdarza mi sie srednio raz na 3 min.
--- End quote ---
kalmiesz!!! Masz czita!!! Twoja stara ma czita!!!:D:D:D:D ! magazynek od kara ma 5 naboi co daje 10 naboi w 2 magazynkach. Musialbys miec celnosc na poziomie 120%
Odi^PrOfAnUm:
--- Quote ---Yab_PL :
--- Quote ---Banita :
--- End quote ---
kalmiesz!!! Masz czita!!! Twoja stara ma czita!!!:D:D:D:D ! magazynek od kara ma 5 naboi co daje 10 naboi w 2 magazynkach. Musialbys miec celnosc na poziomie 120%
--- End quote ---
gra po alkoholu 120%
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version