Ogólnie o grze Red Orchestra: Ostfront 41-45 > Między nami żołnierzami
MN , DH, CC i co tam jeszcze jest ..
ShariK PL:
Jestem za, czasami chcę se pograć w MN ale nie ma z kim. Dzisiaj mój klan ma trening to możemy się przyłączyć jak ludu się zbierze.
wisnia:
Ach.. za późno tu zajrzałem , chętnie dołączyłbym do Was. A może ustalimy jakiś oficjalny dzień MN i godzinę kiedy w miarę możliwości będziemy się spotykać na serwerach MN ? Gorąco popieram pomysł Radzia i również uważam że regularne zaglądanie na serwery zmobilizuje Panów od modów do dalszej pracy ! Co Wy na to ? Np poniedziałek od 20 dzień MN, środa od 20 dzień CC, a piątek 20 dzień DH :)
Rozumny(PL):
Ostatnio scena RO wyczekuje premiery Darknest Hour 3.0, a tym czasem przegapiono nowości z Mare Nostrum. Już od 4 czerwca na stronie modu można znaleźć film prezentujący karabin ppanc. Boys i pistolet Browning HP. Oprócz tego można znaleźć informacje o przygotowywanej mapie poświęconej inwazji na Krete. Udostępniono między innymi obrazek przedstawiający niemieckiego spadochroniarza. Zaś na forum można znaleźć obrazek nowego żołnierza włoskiego.
http://www.marenostrumgame.com/index.php
Sojuz_PL:
Oooo fajnie :]
Mare Nostrum to jeden z bardziej udanych modów jak dla mnie. Gra sie w niego bardzo przyjemnie.
Rozumny(PL):
Twórcy MN zamieścili następny film tym razem przedstawiający broń włoską. Szkoda że na naszym serwisie nie pojawiają się żadne Newsy z tym modem związane, a jedynie promowany jest Darknest Hour :( .
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version